Vă era dor de Beetlejuice? Warner Bros l-ar putea readuce pe marile ecrane

De: Gabriela Voicu / 23.10.2013, 17:30
Vă era dor de Beetlejuice? Warner Bros l-ar putea readuce pe marile ecrane
Filmul "Beetlejuice 2" ar putea fi produs de Warner Bros și există șanse ca Tim Burton să regizeze continuarea peliculei din 1988, în care Michael Keaton a interpretat rolul lui Beetlejuice.

Partea a doua a comediei horror „Beetlejuice” este în lucru la studiourile Warner Bros. și există zvonuri potrivit cărora Tim Burton ar putea regiza acest sequel. Din păcate, insa, încă nu există confirmări oficiale în acest sens, dar se pare că Seth Grahame-Smith și David Katzenberg care au lucrat la scenariul filmului „Dark Shadows” se ocupă și de cel al peliculei „Beetlejuice 2”.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Potrivit The Hollywood Reporter, regizorul negociază cu cei de la Warner Bros pentru a se implica în acest proiect, dar deocamdată nu au ajuns la o înțelegere.

„Beetlejuice” trailer

Potrivit Worst Previews, partea a doua a filmului nu va fi regizată de Burton, întrucât acesta lucrează momentan la „Miss Peregrine”s Home for Peculiar Children”, film care va fi lansat în 2015.

Anul trecut, Seth Grahame-Smith și-a exprimat interesul pentru a participa la realizarea peliculei „Beetlejuice 2”, în cadrul unui interviu pentru Collider. Deși nu a dat detalii despre film, el părea să ne asigure că acesta este în lucru la Warner Bros.