Va exista un Mamma Mia 3?

De: Andra Voiculescu / 24.06.2020, 16:13
Va exista un Mamma Mia 3?
Mamma Mia, here we go again! Au existat o mulţime de zvonuri conform cărora a treia parte a filmului Mamma Mia ar putea fi făcută. Va exista însă o altă continuare?

Săptămâna trecută, pe 18 iunie, producătorul Mamma Mia! Judy Craymer a declarat pentru Daily Mail că filmul din 2008 şi continuarea sa din 2018 au fost „menite să fie o trilogie”, adăugând, „Ştiu că Universal ar dori să o fac”.

Pe de altă parte, Amanda Seyfried, cea care a interpretat-o pe fiica lui Donna Sophie în primele două filme, a vorbit şi ea recent despre viitorul filmului, spunând pentru Collider că se teme că nu există suficiente piese. Vorbind despre continuarea filmului, ea a spus: „Aş vrea să existe un Mamma Mia! 3, dar vă voi spune ce – am mai spus-o şi o voi spune din nou şi sper să greşesc din nou. Nu cred că există suficiente cântece ABBA pentru a face un al treilea film. Pentru că ar trebui să folosim din nou „Super Trooper” şi ar trebui să folosim „Mamma Mia” „din nou şi trebuie să le foloseşti într-un mod diferit.”

Judy Craymer visează să facă Mamma Mia 3 … cu patru piese noi de la Abba.

Cu toate acestea, criza cauzată de coronavirus a oprit toate planurile sale – deşi „mulţumesc lui Dumnezeu avem două filme pentru a menţine oamenii fericiţi”, a spus Craymer, referindu-se la Mamma Mia din 2008! film cu Steep, Colin Firth, Pierce Brosnan şi Amanda Seyfried şi continuarea sa din 2018 Here We Go Again, cu Streep alături de Lily James şi Cher, care va fi lansat pe Netflix începând cu 26 iunie.

În timpul izolării, Craymer a spus că intenţionase să se gândească la Mamma Mia! 3. Şi deşi a reuşit să evite virusul, i-a fost greu să se concentreze.

„Am intenţionat să mă ocup de asta, în capul meu, în aceste luni. Dar apoi m-am lovit de ceaţă Covid ”, a spus aceasta.

„Ştiu că Universal ar dori să o fac”, a adăugat ea, spunând că vrea să folosească cele patru noi numere Abba, pe care Benny Andersson şi Bjorn Ulvaeus le-au scris pentru concertul virtual pe care l-au planificat împreună cu Agnetha Faltskog şi Anni-Frid Lyngstad.

Deci speranţe există. Să trecem cu bine de această criză.


Sursa foto: capturi YouTube