Va fi mazilit Lucescu?

Apropo.ro / 13.12.2001, 08:25
Va fi mazilit Lucescu?
Galatasaray este pregatita sa renunte la serviciile antrenorului roman Mircea Lucescu, daca tehnicianul Fatih Terim ar accepta sa preia din nou echipa turca, a declarat, vicepresedintele gruparii din Istanbul, Fatih Altayli "Lucescu este un antrenor profesionist, dar Terim este legat trup


Galatasaray este pregatita sa renunte la serviciile antrenorului roman Mircea Lucescu, daca tehnicianul Fatih Terim ar accepta sa preia din nou echipa turca, a declarat, vicepresedintele gruparii din Istanbul, Fatih Altayli

„Lucescu este un antrenor profesionist, dar Terim este legat trup si suflet de Galatasaray. Tehnicianul turc iubeste echipa Galatasaray si a muncit foarte mult pentru acest club in trecut. El a facut minuni la acest club. Daca Terim ar accepta conditiile noastre pentru sezonul viitor, nu vad nici un motiv pentru care nu ne-am intilni. Totul este posibil”, a precizat Fatih Altayli.

Agentia „Onefootbal” noteaza ca „domnia lui Lucescu la Galatasaray ar putea avea un final amar”, dupa ce antrenorul roman, al carui contract cu gruparea turca va expira in vara anului viitor, le-a luat apararea jucatorilor intr-un conflict cu conducerea gruparii din Istanbul.

Mircea Lucescu i-a criticat aspru pe responsabilii clubului Galatasaray pentru decizia de a-i penaliza pe jucatori in urma infrangerii inregistrate in partida cu formatia Ankaragucu, scor 1-2. Conducerea gruparii turce a decis, luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, ca jucatorii si Mircea Lucescu sa fie amendati cu cite 10.000 de dolari. Lucescu a reactionat, de asemenea, la acuzatiile ca cinci dintre jucatorii sai ar fi fost indisciplinati si a criticat achizitionarea lui Batista, precizind ca acesta a venit de la Gaziantepspor accidentat.

Potrivit sursei citate, suporterii echipei Galatasaray ar fi incintati de perspectiva venirii lui Fatih Terim la conducerea tehnica a acestei formatii, dupa ce acesta a fost demis, luna trecuta, din functia de antrenor al echipei AC Milan.

Mircea Lucescu a afirmat, in urma cu citeva zile, ca ar putea accepta oferta clubului Olympique Marseille de a-l inlocui pe tehnicianul croat Tomislav Ivici, in cazul in care responsabilii clubului turc nu-i vor achita salariul restant pe mai mult de sase luni.

El a confirmat, de asemenea, ca a inceput negocieri, in acest sens, cu presedintele clubului francez, Robert Louis-Dreyfus, si cu directorul sportiv Bernard Tapie. Cu toate acestea, antrenorul roman a declarat ca nu ar dori sa paraseasca in acest fel gruparea turca, deoarece s-a atasat de jucatori si ar dori sa duca la bun sfirsit munca inceputa la Galatasaray.
Sursa:www.mediafax.ro