Va juca în alte trei filme din franciza „Mad Max”! Actorul Tom Hardy: „Nu am fost niciodată atât de încântat de un rol!”

Apropo.ro / 10.04.2015, 07:00
Va juca în alte trei filme din franciza
Actorul britanic Tom Hardy a dezvăluit într-un interviu recent faptul că va juca în alte trei filme din franciza "Mad Max" dacă următorul lungmetraj din serie, "Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road", care va fi lansat în luna mai, va avea succes de box office.
Tom Hardy a preluat rolul principal din această franciză, făcut celebru în trecut de Mel Gibson, în următorul film din serie, „Mad Max: Drumul furiei” şi speră că va juca în alte trei continuări ale acestei pelicule, informeazăcontactmusic.com.
 
Discutând despre acest rol cu jurnaliştii de la revista Esquire, Tom Hardy a declarat: „Nu am fost niciodată atât de încântat de un rol şi nu am fost niciodată atât de departe de zona mea de confort”.
 
Actorul britanic s-a declarat încrezător în legătură cu faptul că fanii francizei vor aprecia noul lungmetraj, despre care el spune că este „incredibil de bun”, şi i-a îndemnat să meargă în număr cât mai mare în cinematografe să vadă acest film, începând din 15 mai, pentru a asigura astfel realizarea celor trei continuări.
 
Confirmând faptul că a semnat un contract pentru a juca în alte trei filme din franciza „Mad Max”, starul britanic  a adăugat: „Însă totul va depinde de cifre, de felul în care acest prim film va fi primit de public. În mod inevitabil, aici e vorba totuşi despre o industrie”.
 
 
Conform Mediafax, filmul „Mad Max: Drumul furiei” a avut parte de o „gestaţie” îndelungată. Filmările erau iniţial programate pentru anul 2010, însă au început abia în 2012 din cauza mai multor amânări. Filmul, pe afişul căruia se mai află Charlize Theron şi Zoe Kravitz, va avea premiera mondială în selecţia oficială a Festivalului de la Cannes, în afara competiţiei, pe 14 mai.