Vă mai amintiți de actrița Lark Voorhies?

De: Carmen Ulian / 21.01.2015, 16:26
Vă mai amintiți de actrița Lark Voorhies?
Lark Voorhies este o actriță care făcea furori în tinerețea ei într-un serial pentru adolescenți. Acum este de nerecunoscut.

Lark Voorhies este nimeni alta decât interpreta rolului Lisei Turtle din serialul Salvați de clopoțel, difuzat și în România cu ani în urmă.

Lark a debutat în actorie la vârsta de 14 ani, iar când a fost cooptată în echipa Salvați de clopoțel avea aproape de 15 ani. A mai apărut ulterior în câteva seriale și filme.

Producătorii de la The Bold and the Beautiful au întrerupt contractul cu ea în momentul în care a refuzat să filmeze scene de dragoste, din motive religioase, ea fiind Martoră a lui Iehova. A apărut și în Prințul din Bel Air, Star Trek, etc.

Lark a apărut începând cu 1996 și în câteva videoclipuri ale unor artiști celebri – Boys II Men, Montel Jordan, Dru Hill. Artista a făcut chiar parte și din grupul X-Girls, cunoscut și sub denumirea de Geneva, alături de fiicele lui Rebbie Jackson.

În 2010, Lark s-a apucat de scris și a terminat trei cărți. A avut probleme și procese cu presa care a scris despre ea că ar avea probleme cu drogurile și că ar fi bipolară. Se pare că mama ei ar fi făcut declarațiile în presă, deși actrița a negat în repetate rânduri că ar suferi de așa ceva.

Revenind în prezent, Lark pare schimbată de problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Prezentă fiind la un eveniment monden, după o pauză mai lungă, Lark a reușit să uimească puțin audiența. Se poate ca machiajul prost să fi fost de vină, dar aproape nimeni nu a recunoscut-o. Nu mai era acea Lisa de altădată.