Vacanţe europene – Corina Caragea, de la Disneyland la UCL

Apropo.ro / 25.05.2009, 00:00
Vacanţe europene - Corina Caragea, de la Disneyland la UCL
De curînd, frumoasa prezentatoare a Ştirilor PRO TV din sport a avut parte de o vacanţă de vis. La Paris, unde a stat trei zile, a făcut un adevărat maraton între Notre-Dame şi Turnul Eiffel sau grădinile Luvrului şi faimosul bulevard Champs-Elysées.

“Ultima zi am petrecut-o în totalitate la Disneyland. M-am plimbat prin lumea lui Peter Pan şi a piraţilor din Caraibe. Am prins chiar şi parada personajelor de basm. Cred că la Disneyland te distrezi indiferent de vîrstă, te simţi din nou copil şi te bucuri de fiecare personaj care-ţi iese în cale”.

Corina şi-a continuat vacanţa la Londra, unde a rămas o săptămînă întreagă. După o plimbare cu bicicleta prin parcul St. James şi un picnic în imensul Hyde Park, Corina a ales să se distreze împreună cu prietenii ei în faimosul Soho. “Atmosfera, arhitectura, curăţenia, grădinile… totul m-a cucerit în Londra”, spune Corina.

Punctul culminant al vacanţei a fost însă semifinala Champions League, dintre Manchester United şi Arsenal, pe care nu a putut să o rateze. “Am fost pentru prima dată la un meci de Liga Campionilor şi mai ales în semifinale. Am trăit momente emoţio­nante pe Emirates – din mijlocul miilor de suporteri, am văzut un meci senzaţional cu protagonişti despre care doar am povestit la ştiri”, spune Corina.

Andreea Marinescu
În trei…. la maraton şi pe trotinetă!

Corespondentul Ştirilor PRO TV a avut parte de prima vacanţă de cînd a aflat că va deveni mămică. Ea şi tatăl copilului au decis să plece cu maşina, prin patru oraşe europene: München, Salzburg, Viena şi Budapesta. La München, viitoarea mămică a dat dovadă de mult curaj şi nu a ezitat să se plimbe cu trotineta.

În Salzburg, Andreea nu s-a dat în lături să participe la un maraton: “Noi am mers pe lîngă pistă, pentru că eram mai mulţi şi mai grei, dar, aşa cum făceau absolut toţi austriecii, am încurajat şi noi concurenţii, care aveau între doi şi 90 de ani!”. Nici Budapesta nu a dezamăgit-o pe Andreea, ba dimpotrivă. Aici, ea şi-a petrecut şase ore printre animalele de la Grădina Zoologică.

Ultima oprire a fost la Viena, unde s-au plimbat timp de trei zile. Şi, cum oricine se întoarce din concediu încîntat, dar şi cu o urmă de regret, corespondentul Ştirilor PRO TV îşi mărturiseşte păsul: şi-ar dori ca şi la noi să existe părinţi care îşi plimbă copiii cu bicicleta, în cărucioarele special fabricate pentru acest lucru. “E drept, nemţii şi austriecii au şi piste şi parcuri unde să îşi plimbe copiii cu ajutorul unor astfel de dispozitive. Mi-ar plăcea însă să avem şi noi această posibilitate”, a declarat Andreea.