Vacile din Australia nu au dreptul la operații estetice

Apropo.ro / 06.08.2004, 15:39
Vacile din Australia nu au dreptul la operații estetice
Organizatorii unui spectacol cu teme agricole din Australia sînt îngrijorați de creșterea numarului operațiilor estetice la care crescatorii de vite își supun animalele, încît au hotarît interzicerea unor astfel de procedee, informeaza site-ul Ananova,

Organizatorii unui spectacol cu teme agricole din Australia sînt îngrijorați de creșterea numarului operațiilor estetice la care crescatorii de vite își supun animalele, încît au hotarît interzicerea unor astfel de procedee, informeaza site-ul Ananova, citînd ABC News Online .

Agricultural Show Council din Tasmania considera ca unii crescatori de vite recurg la operații estetice pentru animalele lor, în încercarea de a cîștiga cît mai multe premii.

Un purtator de cuvînt al consiliului a precizat ca animalele trebuie sa arate natural, fara vreo intervenție chirurgicala.

„Nu vrem nici o intervenție care sa schimbe conformația animalului. Vrem sa aducem vacile în ringul de spectacol așa cum au fost ele crescute de stapînii lor”, a spus purtatorul de cuvînt.

Mediafax

Tags: