Văduva lui Cornel Patrichi trăieşte într-un colţ de rai! Cum arată impresionanta proprietate de pe malul lacului

De: Alexandra Necsoiu / 13.06.2017, 14:33
Văduva lui Cornel Patrichi trăieşte într-un colţ de rai! Cum arată impresionanta proprietate de pe malul lacului
La un an de la decesul soţului ei, marele coregraf Cornel Patrichi, văduva acestuia este decisă să vândă tot şi să părăsească România.

Văduva regretatului coregraf Cornel Patrichi a dezvăluit că vrea să vândă casa construită cărămidă cu cărămidă de ea şi soţul ei, în satul Polceşti, judeţul Călăraşi.

Cornel şi Cornelia Patrichi, o iubire de 41 de ani! Cum arătau cei doi în tinereţe

Casa a fost contruită înainte de anii 90, când Cornel Patrichi venea la pescuit. Atunci, maestrul s-a îndrăgostit de acest loc. A găsit terenul de la un localnic şi l-a cumpărat. Deşi este un loc în care, ani la rând, au petrecut momente minunate, acum a venit momentul să se mute aproape de fiul ei, în Italia


Văduva lui Cornel Patrichi lichidează proprietăţile imobiliare ale familiei. “Casă pe malul lacului Mostistea, are 5 camere, 2 băi, are un etaj, o livadaăde 2000mp teren, loc de parcare, anexa garaj de barcă cu camera+baie, utilitati, finisaje de exceptie”, se arata într-un anunţ, preţul solicitat fiind de 140.000 de euro. Cornelia Patrichi a informat doritorii că a scos la mezat şi un teren de 552 de metri pătraţi, chiar pe malul lacului Milotina, pentru care cere aproximativ 10.000 de euro.