Văduva lui Ioan Gyuri Pascu, prima declaraţie după moartea artistului: „Făra el, nu ştiu cum va fi”

De: Cătălina Matei / 03.02.2017, 12:17
Văduva lui Ioan Gyuri Pascu, prima declaraţie după moartea artistului:
Actorul Ioan Gyuri Pascu, fost membru al trupei Divertis, a murit anul trecut, în urma unui infarct. Ioan Gyuri Pascu avea 55 de ani şi se retrăsese din viaţa artistică din cauza problemelor de sănătate.

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit. „Nu boala naşte suferinţă, ci suferinţa naşte boală.”

Daniela Marin, văduva lui Ioan Gyuri Pascu, a vorbit pentru prima dată despre coşmarul trăit în ultimele 4 luni de la moartea artistului.  Ea a anunţat că va continua munca artistului.

„Nu renuntati! Nu renuntati la Teatrul Spiritual! Trebuie sa continuati, Teatrul Spiritual trebuie sa continue! – Am citit multe asemenea mesaje, caci de citit mai citeam cand, cum, dar nu puteam raspunde nimic pentru ca… nu eram capabila. A existat insa, un mesaj la care am raspuns. Mare mi-a fost uimirea cand, ulterior, am aflat ca persoana care trimisese acea scrisoare nici macar nu vazuse vreun spectacol de-al nostru. Pur si simplu a simtit ca trebuia sa-mi transmita neaparat acel mesaj, ca trebuie sa continuam si pentru el, pentru Gyuri. Intr-adevar, era chiar atunci momentul in care trebuia sa hotaram ce facem cu asociatia, daca existenta ei mai avea vreun rost sau trebuia inchisa. A contat mult mesajul dvs, A.D., tocmai pentru ca nu ati vazut niciunul din spectacole. V-am ascultat! Va multumesc! (…) Si cum asta-noapte n-am putut dormi, am scris o parte din noul scenariu pentru „repetitie in Casa Inimii”. La fel ca anul trecut, poeziile, metafore sau cugetari, texte ale cantecelor sale alcatuiesc substanta acestui spectacol, care este insasi creatia lui Gyuri. O parte din ea. Fara el, nu stiu cum va fi, dar va fi pentru el, cu siguranta. Acesta este primul proiect al Teatrului Spiritual din alta… viata”, a marturisit fosta soţia a lui Gyuri Pascu pe blog.