Vaduva lui James Brown, data afara din casa acestuia

Apropo.ro / 03.01.2007, 09:28
Vaduva lui James Brown, data afara din casa acestuia
Vaduva lui James Brown, muzicianul supranumit "nasul muzicii soul", care a decedat în ziua de Craciun, a fost data afara din casa în care locuia cu acesta dupa ce avocatul starului a invocat lipsa unei casatorii legale între cei doi, transmite cotidianul britanic


Vaduva lui James Brown, muzicianul supranumit „nasul muzicii soul”, care a decedat în ziua de Craciun, a fost data afara din casa în care locuia cu acesta dupa ce avocatul starului a invocat lipsa unei casatorii legale între cei doi, transmite cotidianul britanic Telegraph în editia online.

La finalul unei relatii care a fost tumultoasa chiar si dupa standardele industriei muzicale, lui Tomi Rae Brown, în vârsta de 36 de ani, i s-a interzis sa intre în casa din Beech Island în care locuia împreuna cu muzicianul în vârsta de 73 de ani. „Aceasta este casa mea. Nu am nici un ban si nu am unde sa ma duc altundeva”, a spus ea.

Tomi Rae Brown, a patra sotie a starului decedat, a declarat ca locuia în respectiva resedinta împreuna cu sotul ei si cu James Joseph Brown al II-lea, fiul în vârsta de cinci ani al cuplului. Cei doi s-au casatorit în 2001, dupa ce s-au întâlnit într-un cazinou din Las Vegas, Tomi Rae Hynie devenind ulterior una dintre vocalistele lui Brown.

În 2004, Brown a recunoscut ca a abuzat de sotia lui în urma unei divergente si a fost condamnat la plata a 1.000 de dolari cu titlul de amenda. El a fost acuzat ca si-a aruncat sotia pe podea si a amenintat-o cu un scaun.

Brown a completat o cerere de anulare a casatoriei, însa cei doi s-au împacat în mai multe rânduri si, potrivit lui Tomi Rae, ultimele cuvinte ale muzicianului au fost: „Te iubesc si ne vom revedea în curând”.

Cu toate acestea, avocatul lui Brown, Buddy Dallas, a declarat ca Tomi Rae era „mai mult un musafir în casa lui James Brown” si nu era casatorita cu acesta. Dallas sustine ca ea nu l-a vazut pe muzician în ultimele saptamâni de viata.

„Acest gest sper sa nu fie interpretat ca un act de lipsa de simpatie sau rea-vointa. Tomi Rae Hynie are o locuinta situata la câteva blocuri distanta de cea a lui Brown si statea acolo atunci când nu era împreuna cu el. Ea nu ramâne fara casa sau pe drumuri”, a spus avocatul.

Disputa privind legalitatea mariajului între Tomi Rae si James Brown are în centru mariajul acesteia cu pakistanezul Javed Ahmed, care a fost desfacut în 2004. Tomi Rae sustine ca acest mariaj nu a fost niciodata consumat, însa avocatii lui Brown sustin ca existenta lui face ca actul de casatorie dintre ea si Brown, din 2001, sa fie nul.

La doi ani dupa casatorie, legatura dintre Tomi Rae si James Brown s-a deteriorat, iar acesta a publicat un anunt privind separarea cuplului într-o pagina de reclama din revista hollywoodiana Variety. Alaturi de poza cuplului si a copilului lor, în pagina din Variety mai era publicat urmatorul text: „Nu exista resentimente, doar o decizie comuna care tine de industria divertismentului si care a fost luata cu acordul ambelor parti. Cu dragoste si afectiune, amândoi am ajuns la aceasta hotarâre”.

În anul urmator, Brown a fost arestat si sotia lui a fost transportata la spital plina de zgârieturi si rani la nivelul bratului drept si al bazinului.

Incidentul din 2004 nu a fost primul în urma caruia James Brown a fost acuzat de violenta domestica. În 1987, a treia lui sotie, Adrienne, a înaintat actiune de divort dupa ce a sustinut ca Brown a lovit-o cu o teava de metal si a tras focuri de arma în masina ei. Ea a decedat în 1996, în urma unor complicatii aparute dupa o operatie de liposuctie care a durat opt ore.

Brown a descris la un moment dat relatia lui cu Tomi Rae ca fiind „între doi puscariati care au cheia la propria celula”.

„Ea cânta rock, eu cânt soul, ne întelegem unul pe celalalt. Ne înfuriem pe formatie, ne înfuriem unul pe altul, ne suparam pe toata lumea, dar ne iubim unul pe celalalt. Si daca nu te înfurii câteodata, înseamna ca nu iubesti”, a spus el.

Mediafax