„Vagabondul milionar” in Oscaruri vine si in Romania!

Apropo.ro / 03.03.2009, 15:26
CONCURS: Castiga primele bilete din Romania la "Slumdog Millionaire/Vagabondul Milionar", dar si o cina indiana in doi!

CONCURS: Castiga primele bilete din Romania la Vagabondul Milionar, dar si o cina indiana in doi!

Marele castigator al celei de-a 81-a editie a Premiilor Oscar este fara niciun dubiu filmul britanic "Slumdog Millionaire", care a castigat nu mai putin de 8 Oscaruri, in cadrul ceremoniei de anul acesta.

Filmul va fi putea fi vizionat si in cinematografele din Romania, incepand din 13 martie.

"Vagabondul milionar" a iesit victorios din competitia cu "Strania poveste a lui Benjamin Button" ("The Curious Case of Benjamin Button"), care desi a fost nominalizat la 13 premii Oscar, a plecat acasa cu doar 3 statuete.

"Slumdog Millionaire" spune povestea lui Jamal Malik, un orfan in varsta de 18 ani, venit direct din mahalaua Mumbaiului si care este pe cale sa faca fata celei mai importante zile din viata lui.

Sustinut de o natiune intreaga, Jamal trebuie sa mai raspunda la o singura intrebare pentru a castiga fabuloasa suma de 20 de milioane de rupi, la versiunea indiana a emisiunii “Vrei sa fii milionar?”.

Numai ca in momentul in care filmarile la emisiune sunt intrerupte pana a doua zi, politia il aresteaza pe Jamal suspectandu-l ca triseaza.

Din 13 martie, "Slumdog millionaire" va avea premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Studio, precum si in Cluj, la cinema Odeon si Cinema City, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Trailer-ul filmului

Imagini: Examiner.com / Firstshowing.net