VâJâELLA In care stam de vorba cu Elena Voineag de la MTV…

Apropo.ro / 07.04.2006, 13:47
VâJâELLA In care stam de vorba cu Elena Voineag de la MTV...
... fara sa pomenim nimic de Michael Jackson. Esti studenta la Comunicare? Da, eram in liceu si voiam sa dau la Comunicare. Voiam sa fac publicitate. Si cu modeling-ul? Nu, nu am avut nici o treaba cu modeling-ul. In clasa a XII-a am vazut anuntul la televizor si asa am ajuns

… fara sa pomenim nimic de Michael Jackson.

Esti studenta la Comunicare?
Da, eram in liceu si voiam sa dau la Comunicare. Voiam sa fac publicitate.

Si cu modeling-ul?
Nu, nu am avut nici o treaba cu modeling-ul. In clasa a XII-a am vazut anuntul la televizor si asa am ajuns la MTV. La fel a parut si chestia asta legata de promovare. Am mai facut si reclame, dar tot aiurea. Am facut una la Love Plus.

Mai ai timp sa te duci la scoala?
Nu, nu prea. Dar ma duc la examene. Oricum, am observat ca nici colegii mei nu prea vin decat la examene, indiferent ca lucreaza sau nu.

Ai profitat vreodata de faptul ca arati bine pentru a scapa de anumite „sarcini”?
Depinde. La scoala, de exemplu, aveam o profesoara cu care nu ma intelegeam foarte bine, chiar daca imi faceam temele si veneam la timp. Era una nebuna rau intr-a XII-a care nu dorea sa ma bage in bac pentru ca avea o idee fixa cu mine. Am avut si o profesoara care atunci cand veneam la scoala cu lentilele – aveam niste lentile albastre – imi dadea 10. Ma scotea la tabla si imi zicea: „Du-te la loc. 10. Nu pot sa ma uit la tine.” Fara sa ma intrebe nimic. Noroc ca aveam colegi super de treaba care radeau pe tema asta. Am avut si avantaje si dezavantaje, in egala masura, dar nu ma plang.

Mai mult pe www.maxim.ro Somnul natiunii naste prostii

Cand esti milionarul Dan Finutu din localitatea Buzescu, judetul Teleorman, si vrei sa-ti faci si tu o cocioaba pentru cand o s-o furi pe aleasa inimii – cum a facut celebrul Xenofon, care-a furat-o pe Stralucirea, fata vrajitoarei Mercedesa – cum procedezi? Pai, ii arati fetei mai intai ce studii ai tu: judecatoria din Caracal. Dupa care te apuci si-ti construiesti casa intocmai ca templul dreptatii din Caracal, pe care l-ai frecventat indelung, din motive care nu o privesc. Apoi iti alegi femeia visurilor, care poate sa fie: Imaginatia, fata lu’ Beemevoaica din Hadareni, Contemplatia, fata lu’ principesa Aleatoarea a lu’ Acordeon din Pucheni, sau Stropitoarea, puradeaua lu’ Peburta, nepotu’ lu’ Ministru.

HARTA PROSTIEI

Ghid de calatorie pentru cei care nu au reusit inca sa se convinga ca ar fi cazul sa emigreze in Canada

Oradea: TAE KWON DO

Kunsabo, un pensionar, isi ameninta vecinii de deasupra cu moartea din cauza zgomotului facut de copii cand pasesc prin casa. Cu numele asta de arta martiala, oare de ce se plange?

Gherla: TOILET HUMOR

Somvetra Gherla vinde la licitatie, din cauza datoriilor, un prajitor de paine si trei vase de toaleta. Hartia igienica a fost folosita pentru a tipari anunturile.

Mai mult pe www.maxim.ro

Tags: