Val Kilmer, dat în judecată pentru 128.000 de dolari

De: Gabriela Voicu / 04.03.2013, 18:30
Val Kilmer, dat în judecată pentru 128.000 de dolari
Compania Executive Consulting l-a dat în judecată pe Val Kilmer, susținând că a fost angajată de acesta în anul 2011 pentru a rezolva problemele pe care le avea cu fiscul american.

Actorul Val Kilmer a fost dat în judecată pentru 128.000 de dolari de reprezentanții unei companii care susțin că au fost angajați pentru a rezolva problemele financiare cu care se confruntă starul american.

Compania Executive Consulting l-a dat în judecată pe Kilmer, susținând că a fost angajată de acesta în anul 2011 pentru a rezolva problemele pe care le avea cu fiscul american. În acel an, Val Kilmer fusese dat în judecată de reprezentanții fiscului din statul New Mexico pentru neplata unei datorii de 500.000 de dolari, reprezentând taxe și impozite neachitate.

Potrivit noilor documente oficiale, actorul ar fi apelat la serviciile firmei Executive Consulting, solicitându-i ajutorul în rezolvarea acelor probleme financiare, cele mai multe dintre ele fiind generate de administrarea unei ferme pe care starul o deținea în statul New Mexico și care valora câteva milioane de dolari.

Experții de la Executive Consulting afirmă că au prestat o serie de servicii de consultanță, pe baza unui acord, iar factura pentru acele servicii este de 128.466 de dolari. Actorul a refuzat să achite factura și a fost dat în judecată pentru încălcarea contractului. Reclamanții solicită achitarea integrală a sumei și plata cheltuielilor de judecată.

Val Kilmer neagă că a angajat compania Executive Consulting.

Citește mai multe despre Val Kilmer, dat în judecată pentru 128.000 de dolari, pe Mediafax.ro