Val Kilmer refuză tratamentul medical din cauza credinței

De: Carmen Ulian / 04.02.2015, 11:00
Val Kilmer refuză tratamentul medical din cauza credinței
Familia lui Val Kilmer, care a fost spitalizat săptămâna trecută din cauza unei tumori la gât, este îngrijorată că acesta ignoră problemele de sănătate din cauza credinței sale religioase.

Familia lui Val Kilmer este îngrijorată de faptul că actorul în vârstă de 55 de ani ignoră tumoarea de la gât, despre care știe din vara anului trecut și în legătură cu care nu a luat nicio măsură. Val Kilmer este adeptul unui cult religios, Christian Science, ai cărui membri nu urmează tratamente medicale și consideră că bolile sunt de fapt niște iluzii ce pot fi corectate prin rugăciune, potrivit contactmusic.com.

Kilmer, faimos pentru rolurile din „Batman Forever”, „The Doors” și „Sfântul/ The Saint”, a confirmat informațiile referitor la spitalizarea sa de săptămâna trecută, dar a precizat că internarea a fost necesară din cauza unei „complicații” și nu a unei tumori, despre care a spus că „este o prostie”.

„Vă mulțumesc pentru susținerea arătată”, a scris actorul sâmbătă pe pagina sa de pe platforma online Facebook. „Nu am avut o tumoare sau o operație de niciun fel. Am avut o complicație în cazul căreia cel mai bun mod de a fi îngrijit a fost sub atenta supraveghere a medicilor de la Urgență”, mai scris Kilmer.

Mai multe detalii pe Mediafax