Valentin Butnaru, la ,,Chefi la Cuţite”. Găteşte tartă cu vişine

De: Cristiana Trifu / 07.09.2017, 14:07
Valentin Butnaru, la ,,Chefi la Cuţite”. Găteşte tartă cu vişine
Ieri, Chef Florin Dumitrescu a fost surprins de un invitat surpriză pe platoul de filmare, nimeni altul decât Valentin Butnaru, prezentatorul ,,The Wall- Marele Zid”, care nu a avut deocamdată curaj să rămână la bancul de lucru, dar s-a decis să le facă o vizită spontană celor mai simpatici juraţi!

După ce au împărtăşit detalii din culisele emisiunilor, Valentin a preluat câteva secrete gastronomice şi a recunoscut că deşi nu deţine foarte multe cunoştinţe în zona culinară, deserturile cu fructe sunt specialitatea lui: ,,Chef Florin a auzit că fac tartă cu vişine şi mi-a promis că mă învaţă o reţetă ultrasecretă, de desert !”. Prezentatorul mărturiseşte că această prăjitură are gustul copilăriei, deoarece îşi aduce aminte perfect de prima încercare la bancul de lucru al propriei bucătării: ,, Mi se făcea poftă de ceva dulce şi am încercat să improvizez în timp ce părinţii mei erau la muncă. Am găsit cartea de bucate a mamei şi am ales cea mai simplă reţetă de acolo. Prima a ieşit bună, a doua…destul de crudă, dar am învăţat câteva trucuri şi acum tarta asta este preferata mea!”.

Chef Florin Dumitrescu a avut grijă ca Vali Butnaru să rămână cu câteva trucuri specifice bucătăriei ,,Chefi la Cuţite”  şi a primit din partea acestuia un tricou cu logo-ul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid”. Încântat, juratul a declarat că este nerăbdător să vadă spectacolul noului quiz show şi că speră ca micul cadou să îi poarte noroc în lupta ,,la cuţite” pe care o are de dus cu Bontea şi Scărlătescu!

 ,,Chefi la Cuţite” şi ,,The Wall- Marele Zid” sunt cele mai aşteptate emisiuni de prime time din timpul săptămânii, din grila de toamnă a Antenei 1! În fiecare luni şi marţi, începând cu 11 septembrie, de la ora 20:00, chefii ne promit tensiune şi emoţii transpuse în preparatele concurenţilor, urmând ca miercuri, joi, şi vineri, tsunamiul emoţional să fie preluat de quiz show-ul fenomen, ce debutează începând cu 13 septembrie, de la ora 20:00!

Bucătăria nu este încă specialitatea lui Valentin Butnaru, însă emoţiile contradictorii, tensiunea, norocul şi destinul schimbat la căderea unei singure bile sunt. Iar pe toate acestea le puteţi urmări în emisiunea fenomen, ,,The Wall- Marele Zid”, doar pe Antena 1!

 

Tags: