Valentin Dinu şi Anya formează un nou CUPLU… muzical!

De: Cătălina Matei / 12.06.2014, 08:56
Valentin Dinu şi Anya formează un nou CUPLU… muzical!
Fostul concurent de la ”Românii au talent” şi Anya au lansat un nou clip, pentru piesa “Într-o zi”, împreună cu MediaPro Music.

Filmările, în regia lui Michael Mircea, au avut loc acum două săptămâni într-o vilă din Otopeni şi în pădurea de la Snagov. “A fost o experienţă extraordinară, mai ales că pentru mine acesta este primul clip din carieră! Am lucrat cu un regizor foarte talentat şi, deşi a fost obositor, sunt foarte mulţumit de rezultat. Abia aştept să îl vedeţi şi voi!”, a spus Valentin Dinu.

Ţinutele celor doi artişti au fost asigurate de Anca Stăruială, de machiaj s-a ocupat Paulina Buldumea, iar coafurile au fost realizate de Dorina Bulgaru.

Clipul spune o poveste de dragoste care se apropie de sfârşit, dintre Valentin Dinu şi partenera sa din videoclip (Livia Marinescu). Anya este cea care îl “salvează” pe Valentin şi îl ajută să treacă peste recentă despărţire. Unul dintre momentele inedite ale videoclipului îl reprezintă cadrele cu Valentin Dinu în pădure alături, de doi lupi.

“Eu apar la momentul potrivit în acest videoclip. Sunt omul care aduce lumina şi speranţa în viaţa lui Valentin, bineînţeles în povestea clipului”, a explicat Anya.

Piesa “Într-o zi” este compusă la PATRUPA Music, de Cornel Ilie şi Gabriel Maga. Mai mult decât atât, solistul trupei Vunk a scris şi textul noului single. 

“Deşi mesajul piesei este cel al unei poveşti de dragoste, > în sensibilitate şi durere, ambele fiind rezultatul despărţirii, totuşi aceasta are un mesaj puternic, pozitiv spun eu, de a lupta şi de a crede că acolo unde există durere, într-o zi cu, răbdare, va exista vindecare”, a spus Anya.

Puteţi urmări aici videoclipul Valentin Dinu feat. Anya – “Într-o zi”.