Valentin suna pe toate gusturile

Apropo.ro / 30.01.2008, 15:00
Valentin suna pe toate gusturile
Pana în primavara, cand cica oamenii sunt mai predispuși sa se îndragosteasca, avem de trecut prin februarie, luna îndragostiților.

  Pana în primavara, cand cica oamenii sunt mai predispuși sa se îndragosteasca, avem de trecut prin februarie, luna îndragostiților. Întai Valentine’s Day, o sarbatoare importata, precum și, pentru conservatori, Dragobetele nostru. Dragoste sa fie, ca sarbatori avem.

Pentru aceste sarbatori toata lumea sare în aer. Ce cadou sa cumparam, ce facem în serile alea, mergem undeva, mancam ceva deosebit, sa pregatesc ceva, cu ce ma îmbrac, ce muzica sa pun? Nu va putem ajuta în legatura cu hainele, mancarea sau alte aranjamente pe care vreți sa le faceți. Va sfatuim doar sa va lasați imaginația s-o ia razna, caci așa sigur va ieși o seara cu totul deosebita și cu scantei. Va putem sfatui însa ce muzica sa ascultați. Și asta în funcție de firea dumneavoastra.

Astfel, v-am pregatit cateva paly-listuri pe care le puteți pune cu încredere daca sunteți: un romantic incurabil, o persoana mai zbanțuita și vreți ceva ma ritmat, cineva care îndragește muzica veche romaneasca sau romanțele. Avem însa și ceva deosebit, ciudat pentru cei care nu prea suporta melodiile zaharisite tradiționale.

Evergreen
Pentru cei veșnic îndragostiți, romantici, am pregatit un playlist cu așa-numitele "piese de taiat venele", melodii pe care le putem asculta oricand dorim, care ori ne induc o stare "lacramoasa" ori ne încalzesc atmosfera pentru preludiu. Best-off all times.

The Righteous Brothers – Unchained Melody
Bryan Adams – Everything i do, i do it for you
Bon Jovi – Always
Tony Braxton – Unbreak my Heart
Berlin – Take my Breath away
Guns’n Roses – Don’t Cry
Mariah Carey – Without You
Vaya Con Dios – What’s A Woman
The Kelly Family – Fell in love with an alien
Roxette – It must have been Love
Roxette – Crash Bum Bang
Chris de Bourgh – Lady in red
Pretenders – Stand by you
En Vogue – Don’t let go
Toto Cutigno – Ti Amo
REM – Everybody Hearts

Inima albastra, dar noua!
Dar poate exista pe lumea asta și romantici care vor sa planga pe hituri ceva mai noi. Așa ca iata niște melodii proaspete care va vor starni însa aceleași stari pasionale, piese mereu placute alaturi de persoana draga.

James Blunt – Goodbye my Lover
Damien Rice – The Blowers Doughter
Damien Rice – Volcano
Reamon – Supergirl
Muse – Unintended
Katie Melua – Just like Heaven
Pussycat Dolls – See the day
Thievery Corporation – Mirror Cospiracy
Robbie Williams – Feel
Robbie Williams – Angels
James Blunt – You’re beatiful
Lenny Kravitz – Believe in me
Backstreet Boys – Quit playing Games with my heart