Valentin Vasilescu, vicepreședinte al ANS

Apropo.ro / 13.12.2006, 10:23
Valentin Vasilescu, vicepreședinte al ANS
Primul-ministru al României, Calin Popescu Tariceanu, a semnat decizia de numire a lui Valentin Vasilescu în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Sport.  Florian Gheorghe a demisionat la începutul lunii decembrie din funcția de președinte al

Primul-ministru al României, Calin Popescu Tariceanu, a semnat decizia de numire a lui Valentin Vasilescu în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Sport.

 Florian Gheorghe a demisionat la începutul lunii decembrie din funcția de președinte al ANS, dupa ce Biroul Politic al Partidului Conservator a decis ieșirea de la guvernare.

Vasilescu, în vârsta de 46 de ani, deține, din 2002, funcția de consilier la Camera Deputaților. În perioada 1998-2000, Valentin Vasilescu a fost consilier, respectiv director de cabinet al ministrului Tineretului și Sporturilor. Timp de 13 ani, între 1985-1998, Vasilescu a fost profesor titular de educație fizica și sport.

Valentin Vasilescu este licențiat în educație fizica și sport, iar ulterior a urmat cursuri la Institutul Național de Administrație și Programul de perfecționare profesionala „Managementul performanței resurselor umane din administrația publica”, se precizeaza într-un comunicat al Guvernului României, remis agenției MEDIAFAX.

 În baza unui alt ordin semnat de Calin Popescu Tariceanu, Constantin Liviu Cepoi a fost eliberat din funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Sport, deciziile urmând sa intre în vigoare la data publicarii în Monitorul Oficial.

Mediafax