Valentina este „fosta doamnă Boureanu”

Apropo.ro / 01.03.2014, 13:30
Valentina este
Zvonuri cu privire la un posibil divorț între Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au circulat mult în ultimii ani, însă acestea au reizbucnit cu putere în ultimele zile, după ce presa a scris că modelul ar fi avut o relație cu Cristi Borcea.

Problemele pe care cuplul Boureanu-Pelinel le are cu banii nu sunt o noutate.

Politicianul a făcut investiții uriașe în terenuri cu bani împrumutați de la bancă, care ulterior au ajuns pe mâna executorilor.

Aproape că nu există lună în care măcar un teren sau un imobil să nu fie scoase la licitație, anunțurile de vânzare fiind publice.

 

 

Astfel, dacă pâna la sfârșitul anului trecut, Valentina apărea în acte cu numele „Pelinel – căsătorită Boureanu”, în ultimul astfel de document, redactat în urmă cu câteva săptămâni, aceasta apare „Pelinel – fostă Boureanu”.

De asemenea, cei doi și-au schimbat domiciliul. Dacă înainte ei apăreau în acte ca locuind într-un apartament de lux într-un complex imobiliar din centrul Capitalei, acum ei s-au mutat în Drumul Taberei. Asta în condițiile în care Valentina Pelinel se află de câteva luni bune în Statele Unite.

Cu privire la zvonurile legate de infidelitatea Valentinei, Boureanu a declarat:

Politicianu a mai spus că dacă ar fi avut cea mai mică îndoială în ceea ce privește fidelitatea soției sale, căsnicia lor ar fi laut sfârșit.

„Suntem de 9 ani împreună și cine ne cunoaște știe că Valentina și cu mine suntem lipiți și dacă se întâmpla așa ceva nu mai eram împreună. Valentina este în America, pentru că are mai multe probleme de sănătate. Sunt amic cu Cristi și nici nu se pune problema de așa ceva. Nu este imposibil să ne despărțim, orice cuplu se poate despărți la un moment dat. Dacă vom divorța, vom anunța pe Facebook. Nu există mizeriile despre care s-a vorbit. Dacă ar apărea cineva între noi, nu am mai putea fi împreună.”