Valentina Pelinel: “Abdomenul meu este ca înainte de sarcină”. Cum şi-a redobândit talia într-o lună?

De: Cătălina Matei / 12.07.2016, 15:58
Valentina Pelinel: “Abdomenul meu este ca înainte de sarcină”. Cum şi-a redobândit talia într-o lună?
Valentina Pelinel este o femeie norocoasă şi fericită. Deşi a născut în urmă cu o lună un băieţel pe nume Milan Cristian, prospăta mămică afişează o siluetă impecabilă.

Fostul model a slăbit în timp record, fără prea mare efort, şi a reuşit să ajungă la dimensiunile care au consacrat-o în lumea modellingului. Vedeta nu a ţinut diete stricte, însă a fost atentă ca din alimentaţie să nu-i lipsească: legumele gătite, compoturile, supele de legume, ceaiurile, carnea slabă, cerealele, lactatele sau pâinea integrală.

Valentina Pelinel, declaraţii incendiare! „Am făcut sex la prima întâlnire”!

Trebuie să precizăm că şi faptul că a avut o condiţie fizică bună înainte de a rămâne însărcinată a ajutat-o foarte mult să îşi redobândească dimensiunile într-un timp foarte scurt.

Valentina Pelinel: „Iubirea e la cote maxime!” – IMAGINI EMOŢIONANTE

“Alăptatul e benefic atât pentru Milan, pentru că îi creşte imunitatea, cât şi pentru mine. Unul dintre efecte fiind retragerea rapidă a uterului, iar acum abdomenul meu este ca înainte de sarcină. Totul a căpătat o altă conotaţie în viaţa mea şi mă simt fericită în universul meu, centrul lui fiind Milan Cristian”, a mărturisit Valentina Pelinel pentru libertatea.ro.

Foto Facebook