Valentina Pelinel, botez în secret. La ceremonie a participat şi Cristi Borcea – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 02.05.2017, 11:35
Valentina Pelinel, botez în secret. La ceremonie a participat şi Cristi Borcea - FOTO
Cristi Borcea şi Valentina Pelinel l-au botezat pe fiul lor. Fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea a primit o permisie de ieşire din penitenciar pentru a participa la botezul copilului pe care îl are cu Valentina Pelinel.

Milan, băiatul lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel în vârstă de 11 luni, a fost botezat. Alături de el a putut fi şi tatăl lui care a primit o permisie de 24 de ore. La eveniment a participat şi Gigi Becali, care a declarat că ştie cu siguranţă că Borcea nu va mai face nuntă cu Pelinel. 

Naşa micuţului Milan este doctoriţa Alexandra Mihai. Pelinel a declarat în mai multe rânduri că micuţul va fi creştinat în momentul în care Borcea va putea să participe la botez, iar asta s-a întâmplat luni, 1 mai.

Planuri după divorţ: Alina Vidican, nevoită să se angajeze

E oficial! Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat! Detaliile întelegerii

Soţia lui Cristi Borcea, atac fără precedent la Valentina Pelinel: „Este o zdreanţă”

Petrecerea de după ceremonia religioasă a avut loc în vila lui Borcea din Pipera. Cristian Milan este cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Omul de afaceri mai are moştenitori din relaţiile anterioare: 3 copii cu fosta soţie, Mihaela Borcea: Patrick (19 ani), gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani). 2 copii cu fosta soţie Alina Vidican: un băiat, George Alexandru (5 ani), şi o fetiţă, Gloria, de un an şi 8 luni. 1 copil dintr-o relaţie pasageră: Carolyn (10 ani)