Valentina Pelinel este ÎNSĂRCINATĂ! Cine este tatăl copilului

De: Nicoleta Nicolae / 05.01.2016, 08:53
Valentina Pelinel este ÎNSĂRCINATĂ! Cine este tatăl copilului
Fosta soţie a lui Cristian Boureanu a făcut, luni, un anunţ surprinzător pe o reţea de socializare.


Valentina Pelinel va avea un baietel. Blondina nu s-a mai ascuns si a declarat ca este insarcinata in patru luni. Pana acum totul a decurs bine. Nu a avut greturi, nu a intampinat probleme, ci a avut o pofta de mancare mai accentuata decat de obicei. In ceea ce priveste reactia tatalui, care se pare ca ar fi Cristi Borcea, Pelinel sustine ca a fost un copil asteptat si ca atat ea, cat si tatal micutului sunt extrem de fericiti.

„Da. Eu am promis si am spus ca voi anunta. Mi-am dorit sa anunt eu. Nu s-a intamplat chiar asa. A fost un mic decalaj. Mi-am dorit sa fiu sigura de chestia asta inainte sa anunt. Eu am fost la doctor si unii si-au dorit sa anunte inaintea mea. Sunt la inceput, dar am trecut de perioada critica. E o sarcina foarte usoara.

Nu am simtit nimic, greturi, nimic. Am simtit nevoia sa manacn mai mult si am dat vina pe sarbatori, dar in rest ma simt perfect. fac sport, nu am simtit nimic, numai de bine. E un moment dorit si asumat. Nu te joci cu asa ceva. De cate ori am fost intrebata de-a lungul anilor am fost cinstita. Eu am fost o fire mai copilaroasa. M-am maturizat mai greu si fiind eu copilaroasa nu mi-am dorit un copil, dar acum chiar mi l-am dorit si s-a intamplat repede. E un dar de la Dumnezeu. Nu stiu cine a pronuntat cuvantul stearpa, dar nu poti spune asa ceva despre nicio femeie de pe pamantul asta. O femeie are un copil cand vrea Dumnezeu.

Nu a fost o chestie asumata numai din partea mea, ci si din partea tatalui. Nu sunt genul care sa faca surprize de genul acesta. A fost o chetie asumata de ambe;e parti si ambele parti sunt fericite. Vedem in ce zodie o sa fie, in iunie, incolo”, a declarat Valentina Pelinel la Antena Stars.

„Mama e cea mai fericita din lume. Mama a avut o experienta nefericita. A pierdut un copil de Craciun care era baiat, asa ca avea sa aiba un baietel, dar nu a a fost sa fie. Trebuia sa fie baietel, pentru mama mea. Eu imi doream, dar n-am vrut sa ma concentrez mult pe asta. daca Dumnezeu vrea sa fie, sa fie. Nu am vrut sa devin obsedata, sa-l pierd. Am incercat sa fiu pozitiva. M-am rugat mult la Dumnezeu daca e bine sa vina acum in viata mea, sa vina. Am facut mai multe teste, la distanta, sa vad daca e inca acolo”

„Mananc mai mult, aceleasi lucruri si altele in plus. daca vad mancarea atunci poftesc. De Revelion am fost la munte si am fost intr-un grup de prieteni, cu multi copii si parca vad altfel copiii, parca imi sunt mult mai dragi. Abia acum pot spune ca sunt cu adevarat implinita”, a adaugat blondina.

Valentina Pelinel nu a vrut sa raspunda atacului Alinei Borcea.

„Am invatat ca atunci cand sunt provocata nu trebuie sa raspund. Cineva acolo sus stie exact cum s-au intamplat lucrurile. E cineva acolo sus care iarta. Atunci ma poate judeca toata lumea.

Am invatat ca atunci cand sunt provocata nu trebuie sa raspund. Cineva acolo sus stie exact cum s-au intamplat lucrurile. E cineva acolo sus care iarta. Atunci ma poate judeca toata lumea.

De-a lungul timpului au fost multe si o sa mai fie multe doamne. Nu stiu ce lucruri s-au spus despre mine, dar nu in detaliu ca de ce sa ma obosesc. Am invatat ca in viata n-o sa poti sa multumesti pe toata lumea. Intotdeauna vor fi cativa care vor avea cuvinte urate la adresa ta. Eu nu judec pentru ca nu cunosc adevarul suprem. Am invatat ca nu e bine sa judeci. Trebuie sa te uiti in primul rand in curtea ta, apoi sa arunci cu noroi in curtea vecinului”, a declarat Valentina Pelinel.

„Am avut o discutie cu profesoara mea de fitness si imi spunea ca sunt o persoana activa, merg la sala si normal asa a lasat Dumnezeu pe pamant, sa nasti natural. Asa as vrea sa nasc si eu si as vrea sa nasc in Romania. Am avut numai experiente bune cu medicii romani”, a marturisit blondina.

„L-am visat cu ochii albastri. Mama mea are ochii albastri si bunica are ochii albastri. Nu m-am ferit sa spun asta. Sanatos sa fie. Oricum o sa mi se para cel mai frumos. Ma gandesc din aproape in aproape. Sa fie sanatos si sa fie bine. Nu am plans cand am aflat ca sunt insarcinata. Am fost foarte fericita. Am avut o senzatie de satisfactie cum n-a mai fost alta. Nu am avut niciodata o presiune. Fiecare il face cand simte si cand poate si cand il iese”, a marturisit Valentina Pelinel.