Valentina Pelinel, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?” de septembrie

De: Nicoleta Nicolae / 08.09.2015, 11:00
Valentina Pelinel, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?” de septembrie
Are gene bune, dar face totul ca să se menţină în formă. Este vorba despre Valentina Pelinel, protagonista revistei “Ce se întâmplă, doctore?” de septembrie care apare astăzi pe piaţă.

“Eu aleg întotdeauna plimbarea/ alergarea de dimineaţă şi yoga. Respiraţia şi poziţiile executate corect sub îndrumarea antrenorului ajută la detoxifierea organismului şi la oxigenarea organelor, sunt ca un fel de masaj intern al organelor. Bineînţeles că ajută şi la tonifiere şi o stare de bine generală” mărturiseşte Valentina Pelinel în numărul de septembrie al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România.

“Îmi place să încerc şi terapii noi şi una dintre preferatele mele este terapia cu frig care nu doar întăreşte sistemul imunitar şi are şi efecte estetice, dar e folosită şi în scop medical pentru inflamaţii, dureri şi ca recuperare după anumite intervenţii” completează Valentina Pelinel.

În numărul de septembrie al revistei, nutriţionistul Mihaela Bilic pledează pentru alimentele autohtone, iar echipa “Ce se întâmplă, doctore?” testează microdermabraziunea pentru scalp, zborul cu parapanta, dar şi o reţetă fresh din legume de sezon.

De asemenea, din numărul de septembrie, nu lipsesc tendinţele toamnei în coafură şi make up, recomandarea de a consuma struguri şi sfaturile pentru părinţi şi copii la început de şcoală.