Valentina Pelinel, petrecere de fiţe pentru Milan Cristian. Ce surpriză de proporţii va primi fiul lui Borcea – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 27.04.2017, 13:56
Valentina Pelinel, petrecere de fiţe pentru Milan Cristian. Ce surpriză de proporţii va primi fiul lui Borcea - FOTO
Valentina Pelinel pregăteşte o petrecere de senzaţie pentru Milan Cristian, fiul ei şi al lui Cristi Borcea, care va împlini un an în iunie.

Cu această ocazie, Valentina Pelinel lansează o carte cu poveştile copilului ei, Milan Cristian. Volumul se va numi Poveştile lui Milan, va conţine ilustraţii realizate la recomandarea vedetei şi va fi lansată odată ce Milan va împlini un an.

Cristi Borcea are o nouă amantă! O brunetă celebră din lumea mondenă

Alina Borcea şi Valentine Pelinel, complet dezbrăcate! Cine arată mai bine?

Posterior de 10.000$! Imagini demenţiale cu Alina Vidican! Ce fese de milioane!

Lovitură pentru Cristi Borcea! Ar mai avea un copil. Cine este femeia care face mărturisirea şoc

„I-am zis ca vreau sa-i facem un cadou special lui Milan, la implinirea varstei de un an, si sa ii dedicam o carticica. Cartea se va numi “Povestile lui Milan”, va fi o carte cu ilustratii, mi-am pus amprenta la realizareasa. Milan e marisor, e implinit, puternic si fortos. E foarte destept si receptiv. Daca ii arat ceva, un gest anume, studiaza foarte bine si a doua zi iti arata si el, asa, iti face o surpriza. E foarte destept si foarte frumos. E un copil zdravan, sanatos si i-a mers foarte bine. Nici nu stiu ce as putea sa ii mai cer lui Dumnezeu, pentru ca e tare bun Milan. Rade toata ziua, merge, vorbeste. Nu vreau sa il invat foarte mult cu televizorul. Are desenele lui preferate, cantecele preferate, dar incerc sa il tin departe pentru ca n-as vrea sa il obisnuiesc cu tableta sau televizorul toata ziua. Incerc mai mult sa ne jucam, sa ii captivam atentia prin jocuri, altfel. Eu ii povestesc, ii vorbesc mult, asa faceam si in sarcina si lui ii place si e atent. Si mai face ceva: si acum doarme cu Mozart. Leganat si cu muzica de Mozart”, a declarat Valentina Pelinel pentru wowbiz.