Valentino Lanus crede in public si in colegii sai

Apropo.ro / 15.04.2002, 15:40
Valentino Lanus crede in public si in colegii sai
Desi telenovela "El Juego de la Vida" in care joaca si Valentino Lanus se afla pe un confortabil loc trei in topul preferintelor telespectatorilor mexicani, actorul spune ca este impotriva presiunii exercitate de "masurarea" succesului. "Ma declar un "anti-rating", desi sunt constient ca

Desi telenovela „El Juego de la Vida” in care joaca si Valentino Lanus se afla pe un confortabil loc trei in topul preferintelor telespectatorilor mexicani, actorul spune ca este impotriva presiunii exercitate de „masurarea” succesului.

„Ma declar un „anti-rating”, desi sunt constient ca in meseria noastra trebuie sa acceptam acest lucru. Dar eu urasc rating-ul, mi se pare o lipsa de respect fata de munca tuturor celor implicati in aceasta telenovela si nu numai. E greu de inteles, desi stiu ca, pana la urma, suntem considerati „un produs” Televisa pentru ca traim intr-o lume plina de rating-uri.”

Valentino recunoaste rolul imens pe care-l are televiziunea in cariera sa artistica, dar spune ca nu trebuie sa se piarda din vedere importanta pe care o au actorii din generatia „veche” si tot ceea ce pot invata de la ei mai tinerele generatii. „Eu am asimilat toata informatia care mi-a fost transmisa de cei din jurul meu. Cred ca este o chestiune de ordin personal felul in care un tanar actor reuseste in cariera sa, dar eu unul cred in respectul publicului si al actorilor cu experienta.”

Sursa:

Tags: