Valeria Arnăutu: „Papi a devenit stăpânul inimilor noastre!”

Apropo.ro / 01.06.2018, 15:46
Valeria Arnăutu: „Papi a devenit stăpânul inimilor noastre!”
Cântăreaţa Valeria Arnăutu este invitata Andrei Trandaş în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor, difuzată în această sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars, unde vorbeşte despre cum fiica sa a convins-o prin intremediul reţelelor de socializare să accepte un căţel în casă, deşi era convinsă că nu va face asta niciodată.

„Am avut un ciobănesc german, Rex, l-am avut 13 ani, şi el ne-a învăţat ce înseamnă să ai ca şi membru al familiei o fiinţă necuvântătoare, respectiv un câine. Dispariţia lui m-a făcut să sufăr foarte mult şi atunci am luat hotărârea că nu mai vreau să am niciodată un câine care să fie membru al familiei. La un an jumătate după ce l-am pierdut pe Rex, fata mea m-a chemat în oraş şi mi s-a părut puţin ciudat. Ne-am văzut şi ea îl avea în braţe pe Papi, care era un ghemotoc. Eu iniţial nu am vrut să îl accept. Fata mea a făcut poze şi le-a postat pe net  cu mesajul: >. Şi desigur că Papi a intrat în aceeaşi seară în casă şi a devenit stăpânul inimilor noastre,” povesteşte Valeria Arnăutu.

Despre peripeţiile prin care a trecut odată cu venirea în viaţa familiei sale a micuţului patruped,  Valeria Arnăutu vorbeşte sâmbătă,  de la ora 13.30, în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor”, de la Antena Stars.

Tags: