Vali Badea, salvatorul Stelei

Apropo.ro / 24.03.2008, 10:53
Vali Badea, salvatorul Stelei
Partida dintre Steaua si UTA s-a incheiat cu scorul de 2-1 pentru gazde, care desi au avut un inceput ezitant, au reusit sa se impuna in prelungiri, gratie golului inscris de Vali Badea.

Partida dintre Steaua si UTA s-a incheiat cu scorul de 2-1 pentru gazde, care desi au avut un inceput ezitant, au reusit sa se impuna in prelungiri, gratie golului inscris de Vali Badea.

Fanii Stelei stiau ca o eventuala victorie a favoritilor, coroborata cu o decizie favorabila in cazul meciului disputat in Giulesti, i-ar fi adus pe ros-albastrii la doar 3 puncte distanta de liderul CFR Cluj.

Insa inceputul meciului a fost de cosmar pentru stelisti, care s-au vazut condusi inca din minutul 7, in urma golului marcat de Mihut printr-o torpila trimisa direct la vinclul portii aparate de Zapata.

Trezita din socul primirii golului, Steaua a inceput sa domine jocul, iar ocaziile la poarta lui Tudor nu au intarziat sa apara.

Prima ocazie i-a apartinut lui Nicolita, care a trimis o lovitura de cap pe langa poarta oaspetilor, iar Mendoza l-a imitat cateva minute mai tarziu. Apoi, Pepe Moreno a preluat in 8 metri, dar, incurcat de Mihut, a trimis un sut slab in afara portii lui Tudor, astfel ca prima repriza s-a incheiat surprinzator, cu scorul de 1-0 pentru oaspeti.

Repriza secunda a debutat in forta pentru stelisti, care au continuat asediul la poarta lui Tudor. Mai intai a fost executia lui Dica, care din cadere, a reluat pe langa poarta.

Cel mai aproape de egalare a fost Golanski, care a prins un trasor de la 25 de metri, dar mingea a trecut razant pe langa bara din stanga.

In minutul 65, Mendoza a reusit o centrare perfecta, din faza fixa, iar reluarea plasata a lui Pepe Moreno, l-a lasat fara replica pe portarul oaspetilor care s-a vazut nevoit sa scoata mingea din poarta.

1-1 si fanii stelisti incep sa spere la victorie.

Singura ocazie a oaspetilor, a apartinut lui Hidisan, care a zguduit bara transversala printr-un sut de la mijlocul terenului.

Finalul a fost unul de infarct, Habibou scapat singur cu portarul, nu a reusit decat sa il tinteasca pe Tudor.

Totusi, Vali Badea a tinut sa se razbune pentru meciurile in care a fost rezerva eterna si a marcat in prelungirile meciului.

2-1 pentru Steaua si ros-albastrii incep sa viseze la titlu, mai ales ca miercuri se pot apropia la doar trei puncte de CFR.