Vali Bărbulescu lansează single-ul „Digame”

De: Cătălina Matei / 03.07.2014, 11:39
Vali Bărbulescu lansează single-ul „Digame”
DJ-ul revine pe piaţa muzicală cu un single electrizant, care va răsună în toate cluburile vâră aceasta. Cu un vibe pozitiv şi un sound estival, piesa „Digame” ne duce cu gândul la mare şi la idilele care se nasc vară, în vacanţă.

“> este o piesă de vară. În adevăratul sens al cuvântului! O piesă foarte veselă, cu vibe pozitiv, senzuala şi care te face pur şi simplu să vrei să îţi trăieşti viaţa > vara asta. Sunt convins că piesa > va fi iubită de public şi se va constitui într-un preludiu pentru multe cupluri de îndrăgostiţi în această vară. Este o piesă despre care eu cred că are potenţialul de a fi unul dintre hiturile verii 2014”, declară Vali Bărbulescu.

„Digame” a fost realizată în studiourile HaHaHa Production, Vali colaborând la producţie cu Max Chişaru, Dorian şi Diane, care este şi vocea piesei.

Clipul a fost filmat în Grecia şi spune o poveste frumoasă de vară, în care 5 tineri care se cunosc pe o plajă, ciocnesc un pahar de şampanie într-un restaurant şi apoi, după o noapte în care privitorul este liber să îşi imagineze orice s-ar fi putut întâmpla, îi regăsim dormind împreună dimineaţa sub soarele torid.

Ca producător, Vali Bărbulescu a lansat două albume şi mai multe single-uri (Addicted, Focaccia, Hong Kong, Vert de Pariş) şi remixuri pentru: St. Germain – Roşe Rouge, Daft Punk – Technologic, Blaze – My Beat, Fatboy Slim – Star 69 şi hit-ul Avicii – Levels.

Începând cu 2014, Vali Bărbulescu face parte din HAHAHouse, o divizie de muzică dance a HaHaHa Production.