Vali Nastase a purtat fusta de Revelion

Apropo.ro / 14.01.2002, 08:34
Vali Nastase a purtat fusta de Revelion
Fundasul dinamovist a povestit despre hobbyurile si preocuparile sale din viata extrasportiva, amintindu-si despre cea mai trasnita petrecere la care a participat vreodata Vali, care e cea mai frumoasa amintire pe care o pastrezi din copilarie? E una legata de fotbal. Gabi

Fundasul dinamovist a povestit despre hobbyurile si preocuparile sale din viata extrasportiva, amintindu-si despre cea mai trasnita petrecere la care a participat vreodata

Vali, care e cea mai frumoasa amintire pe care o pastrezi din copilarie?

E una legata de fotbal. Gabi Trandafirescu, antrenorul care m-a descoperit, venise sa ma caute acasa, la Stefanesti, dar nu m-a gasit. Eram pe terenul de fotbal din localitate. Acolo m-a vazut si mi-a spus ca, de a doua zi, trebuie sa vin la club. Toata lumea a fost atunci a mea.

Ce ai facut cu primii bani cîstigati din fotbal?

M-am distrat. Am luat la rînd discotecile si barurile din Pitesti. Eram tînar si liber, asa ca-mi permiteam astfel de iesiri. La un moment dat, m-am oprit însa cu genul asta de viata si e bine ca mi-am dat seama la timp ca trebuie sa pun frîna.

Cu ce ocazie ai cheltuit cei mai multi bani la o iesire în oras?

Am cheltuit mult cînd a nascut sotia. Nici nu-mi mai amintesc cît a fost. I-am luat pe baieti si am mers la un restaurant rustic din Bucuresti, unde am dat mîncare si bautura la toata lumea.

Ce masini îti plac?

Am condus pîna acum Dacia, Passat, Golf, acum am un Audi A8, dar cel mai mult îmi place Mercedesul, însa n-am de gînd sa-mi cumpar deocamdata. Am avut masina de la 20 de ani, mi-am luat carnet abia la 21, asa ca, timp de un an, Dacia mea a stat în garaj.

Pe ce îti place cel mai mult sa cheltuiesti banii?

Îmi place sa-mi iau lucruri de calitate. Nu arunc însa cu banii în vînt, ci pun si deoparte pentru viitor. Îmi cumpar în general haine de culoare negru, portocaliu, alb sau albastru, care cred ca-mi vin cel mai bine.

Îti plac animalele?

Cîinii. Am acasa un cocker american, care, indiferent daca eu sînt suparat, e foarte prietenos cu mine. Vrea permanent sa ma joc cu el.

Care e cea mai trasnita petrecere la care ai participat?

Ooo! Clar, cea de la Revelionul din ’95. L-am facut la Casa Argeseana, la Vidraru, unde am fost cu Ceausu, cu Paul Ciobanu si cu alti baieti. Dupa 12 noaptea, am disparut toti si ne-am întors îmbracati cu hainele fetelor! Eu mi-am pus o fusta mini, sapca rosie, ochelari si un rucsac în spate. M-am si machiat! Am acasa înregistrarea chefului. Daca vezi caseta, rîzi de lesini!

Ce hobbyuri ai?

Îmi place sa joc biliard, poker si, vara, sa stau la o sueta pe terasa cu baietii.
Sursa:www.prosport.ro