Vali Rupiţă îşi pune pirostriile la Buftea

Apropo.ro / 28.07.2008, 00:00
Vali Rupiţă îşi pune pirostriile la Buftea
Actorul şi producă­torul artistic al emisiunii “Made in Romania” de la PRO TV se căsăto­reşte cu iubita lui, Monica, la mijlocul lunii august, fără să respecte tradiţiile unei nunţi clasice. Cei doi au ajuns la căsăto­rie după ce Vali i-a cerut mîna nu o dată, ci de mai multe ori.

Petrecerea se va desfăşura în aer liber, la Buftea. Mireasa va fi îmbrăcată într-o rochie lila, iar pentru toţi invitaţii vor fi şi specialităţi tradiţionale, dar şi exotice. Vali şi Monica au adus o specialistă în preparate asiatice tocmai din Vietnam. Kimy Tang este o cunoscută a starurilor din Beverly Hills, unde a avut, pînă anul trecut, un restaurant. “Meniul va avea o surpriză şi pentru noi – nu am gustat încă salata cu ierburi aromate şi nuci caramelizate”, povesteşte viitorul mire.

3 egal 10

Vali şi Monica s-au cunoscut la serviciu. El lucra cu un prieten bun la un proiect TV şi avea nevoie de un producător. Prietenul a sunat-o pe Monica să se alăture proiectului. “Sîntem împreună de trei ani, dar am impresia că au trecut vreo 10”, spune Vali, care s-a gîndit mult cum să o ceară în căsătorie. “Monica are un deosebit simţ al umorului. De fiecare dată, mă gîndeam la cîte ceva, să fiu sigur că o amuză. Zic de fiecare dată pentru că n-am fost mulţumit să o cer de soţie doar o dată, ci am cerut-o de mai multe ori. Prima oară, pregătea o reţetă nouă, cu legume la cuptor, şi a uitat să pună ulei. Normal că legumele s-au lipit de tavă şi s-a enervat cumplit. Am zis: . Am scos inelul şi i l-am pus pe deget. Normal că a pufnit în hohote de rîs!”. Cît priveşte relaţia viitoarei soţii cu fiul lui Vali, Radu Rupiţă, aceasta este foarte… fresh. “M-au înnebunit cu muzica house. Radu şi Monica merg împreună la cumpărături, discută vrute şi nevrute, experimentează reţete culinare”, povesteşte Vali.

Naşi “legali”

“Căsătoria va fi