Vali Rupița l-ar aduce pe Ronaldinho în România!

Apropo.ro / 18.09.2007, 13:47
Vali Rupița l-ar aduce pe Ronaldinho în România!
Daca ar putea, Vali Rupița l-ar aduce pe Ronaldinho sa joace la o echipa de fotbal din România. Actorul și regizorul sitcomului Meseriașii de la Pro Tv s-a întâlnit cu una dintre sosiile celebrului jucator printre tarabele cu suveniruri de pe bulervardul La Rambla din

Daca ar putea, Vali Rupița l-ar aduce pe Ronaldinho sa joace la o echipa de fotbal din România. Actorul și regizorul sitcomului Meseriașii de la Pro Tv s-a întâlnit cu una dintre sosiile celebrului jucator printre tarabele cu suveniruri de pe bulervardul La Rambla din Barcelona.

„Cum l-a vazut, s-a apropiat de el, i-a strâns mâna și l-a întrebat daca nu vrea sa semneze cu Rapid din 2008.’Ronaldinho’ a zâmbit, n-a stat prea mult pe gânduri și a fost de acord cu transferul”, povestește râzând Monica, logodnica lui Vali.

Vali și Monica și-au petrecut a doua parte a vacanței din aceasta vara în capitala Cataloniei, Barcelona. Cei doi au hotarât înca de când au plecat spre Barcelona sa-și împarta timpul cât mai eficient, astfel încât sa poata vizita tot orașul, sa se odihneasca pe malul Mediteranei și sa mearga și la cumparaturi.

Negocierile au mers foarte ușor cu „Ronaldinho”, iar Vali și Monica s-au întâlnit apoi cu marile personalitați ale acestei lumi la Muzeul Figurilor de Ceara din Barcelona.

„Toate bune și frumoase pâna când Vali a intrat în încaperea cu celebritați ale cinematografiei mondiale unde erau exponate ca Harrison Ford, Marlon Brando, Frank Sinatra, Chaplin și Antonio Banderas. Pentru ca la un moment dat nu mai ieșea de acolo, m-am dus dupa el și l-am întrebat de ce sta atât. Mi-a facut semn sa tac și nu înțelegeam de ce. Apoi mi-a spus ca a schimbat câteva impresii cu inegalabilul Steven Spielberg”, spune amuzata Monica.

Vali a avut parte de o mare surpriza la întoarcerea în țara. Mașina pe care și-a dorit-o atât de mult și care urma sa vina în Romania în octombrie era pregatita pentru livrare. „A doua zi dupa ce am sosit în București, Monica mi-a propus sa trecem pe la firma respectiva sa vedem ce vești mai sunt despre mașina. Nu mi-a venit sa cred când am vazut ca mașina era deja acolo și gata s-o iau acasa. Monica mi-a facut o surpriza incredibila”, marturisește Vali.

Nicoleta Dragan – solista trupei HI-Q, dar si actrita în serialul „Om sarac, om bogat” de la PRO TV, s-a rasfațat vara aceasta cu o vacanța în Statele Unite.

„Motivele principale ale acestei vacanțe au fost relaxarea și dorul de nepoțeii mei”, marturisește Nico. „Vacanța a durat trei saptamâni, pe care le-am petrecut în Palm Springs, unde locuiește sora mea, în Los Angeles și în Mexic.”

Solista trupei Hi-Q marturisește ca ea și cei doi nepoți, Alyssa și Kyle, au fost nedesparțiți: „Ne-am plimbat, am facut plaja, ne-am dat cu ski-jet-ul, am mers la cumparaturi. Îmi sunt atât de dragi, încât eu le spun copiii mei. Mi-am dorit foarte mult aceasta vacanța de liniște, de odihna, mai ales ca ea vine dupa o perioada încarcata de proiecte.”

Și pentru ca din planul vizitei în Statele Unite nu putea sa lipseasca întânirea cu Nadine, cea mai buna prietena a Nicoletei, Los Angeles-ul a fost și el bifat pe lista. „Numai ca pâna sa ajung la prietena mea, am dat nas în nas cu cei de la Black Eyed Peas”, povestește Nico. „Eram în aeroportul din L.A. și am nimerit unii lânga alții într-un restaurant. Ei mergeau la un concert în New York.”

Gașca a luat apoi drumul Mexicului, unde plajele însorite și mâncarea tradiționala au fost pe placul actriței din serialul de la Pro Tv: „Am stat patru zile în Mexic, împreuna cu un grup de prieteni, cu iubitul meu și cei doi nepoței. Am preferat sa lenevim la soare, sa mâncam multa quesadilla – preferata mea – și sa ne bucuram unii de alții.”

Tags: