“Vama” cântă pe 28 martie

De: Nicoleta Nicolae / 20.03.2014, 08:00
“Vama” cântă pe 28 martie
Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioargă şi Dan Opriş, membrii trupei “Vama”, îşi invită fanii vineri, 28 martie 2014, de la ora 22.30, la un concert în Re:Public.

Fondată în 2006, după destrămarea trupei Vama Veche, „Vama a devenit în scurt timp una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe de pop-rock din România. Primul album, „Vama” a apărut în 2008 şi a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Cu single-uri ca „E plin de fete” şi „Bed For Love”, Tudor Chirilă şi colegii săi de trupă s-au instalat din nou în topurile muzicale.

În 2013 trupa loveşte puternic în playlisturile radiourilor şi al televiziunilor muzicale, piesa „Perfect fără tine” ajungând numărul 1 în majoritatea topurilor de specialitate.

Acum, cunoscuta trupa pop- rock îşi aşteaptă fanii la un concert special, pe 28 martie, de la ora 22.30, în Centrul Vechi al Capitalei, în Re:Public. Biletele pentru concertul „Vama” pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, dar şi la Re:public şi în ziua concertului la intrare.