Vama – “Epidemie de Iubire”

De: Mioara Tronaru / 19.02.2013, 17:14
Vama – “Epidemie de Iubire”
Duminică, pe 10 martie, Vama va concerta pe scena Cinema Patria în cadrul unui concert special cu ocazia Zilei Femeii, într-un concert oferit de Sprint Media şi Bestmusic.ro.

Vama este una dintre cele mai apreciate trupe de rock din România. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi, care au decis în 2006, după 10 ani alături de Vama Veche, să o ia de la capăt împreună cu Gelu Ionescu, Lucian Cioargă şi Dan Opriş.

Primul album al trupei, “Vama”, a apărut în 2008 şi a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Cu single-uri ca “E plin de fete” şi “Bed For Love”, Tudor Chirilă şi colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale, iar concertele lor erau sold-out. Cel de-al doilea album, intitulat “2012”, a fost lansat pe 28 mai, anul trecut, printr-un concert de anvergură la Sala Palatului din Bucureşti. Show-ul a fost deschis cu piesa “Epidemie de iubire”, una dintre cele mai iubite piese ale trupei. Vama înseamnă:  Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioargă, Dan Opriş. După concert, trupa va oferi tuturor fanilor autografe.