Van Nisterlooy nu va juca împotriva echipei Dinamo

Apropo.ro / 07.08.2004, 14:49
Van Nisterlooy nu va juca împotriva echipei Dinamo
Atacantul olandez al echipei Manchester United, Ruud van Nistelrooy, va fi indisponiobil pentru aproximativ o luna, el urmînd sa fie supus unei intervenții chirurgicale deoarece sufera de hernie, informeaza AFP. Van Nistelrooy, în vîrsta de 28 de ani, nu va evolua în dubla


Atacantul olandez al echipei Manchester United, Ruud van Nistelrooy, va fi indisponiobil pentru aproximativ o luna, el urmînd sa fie supus unei intervenții chirurgicale deoarece sufera de hernie, informeaza AFP.

Van Nistelrooy, în vîrsta de 28 de ani, nu va evolua în dubla manșa cu Dinamo, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, primul meci urmînd sa aiba loc miercuri, la București, iar returul pe 24 august. De asemenea, el nu va evolua nici în partida cu Chelsea, din prima etapa a Campionatului Angliei, care va avea loc pe 14 august, și nici în meciurile cu Norwich, Blackburn și Everton.

Potrivit site-ului oficial al gruparii Manchester, Van Nistelrooy ar putea reveni pe teren în meciul cu Bolton Wanderers, care va avea loc pe 11 septembrie.

Mediafax