Vanda Hadarean este, inca o data, Miss World Fitness! (poze)

Apropo.ro / 01.09.2009, 16:01
Vanda Hadarean a castigat la sfarsitul lunii trecute, pentru a treia oara consecutiv, titlul de Miss World Fitness.

Fosta gimnasta Vanda Hadarean, care a aparut in revista pentru barbati, Playboy, in 2000, a castigat la sfarsitul lunii trecute, pentru a treia oara consecutiv, titlul de Miss World Fitness.

"Anul acesta au fost cateva concurente noi si destul de bune, de aceea competitia a fost mai stransa. Dar a fost un show frumos si in fiecare an se pare ca e o concurenta mai mare. Cu cat aceasta e mai acerba, victoria e mai dulce", a declarat Vanda Hadarean pentru Click.

Vanda Hadarean a intrat in sala de gimnastica la varsta 5 ani

Vanda Hadarean a ajuns sa practice gimnastica printr-o intamplare, la varsta de 5 ani, cand un antrenor clujean a vazut in ea o fetita cu potential.

Vanda Hadarean

Vanda Hadarean

"Antrenorul Darvos a vorbit cu parintii mei, astfel ca, la putin timp , am pasit pentru prima oara in sala de gimnastica. Mi-a placut mult de la inceput. Era un alt loc de joaca pentru mine. Sportul acesta nu-mi era chiar strain. Imi amintesc si-acum cum o urmaream pe Nadia la televizor. De cate ori erau transmise concursuri de gimnastica, eu incepeam sa imit fetele si sa fac rostogoliri prin casa“, isi aminteste Vanda.

La numai 14 ani, clujeanca si-a facut loc in lotul national.

Campioana europeana absoluta la junioare, medaliata cu bronz in intrecerea pe echipe a Campionatelor Mondiale de la Indianapolis, locul al treilea in proba de individual compus a intrecerilor continentale de la Nantes si argint olimpic cu echipa la Barcelona, Vanda a decis sa se retraga din gimnastica la 18 ani.

In urma cu 5 ani aceasa s-a apucat de fitness.

Vanda Hadarean