Vaneaza copii de culoare, din placere!

Apropo.ro / 30.08.2011, 13:20
Vaneaza copii de culoare, din placere!
Sub pseudonimul Eugene Terrorblanche, barbatul se declara un vanator de copii, de culoare, iar imaginile cu trofeele sale sunt postate pe Facebook.

Un barbat alb s-a fotografiat imbracat in costum de vanatoaresi cu pusca in mana langa un copil sud-african, pe care il tinea cu piciorul la pamant ca pe un adevarat trofeu.

Pe reteaua de socializare Facebook barbatul poarta titulatura de Eugene Terrorblanche si obisnuia sa posteze imagini cu el si trofeele sale umane.

Numele sau este doar un joc de cuvinte ce vine de la Eugene Terre’Blanche, fostul lider al miscarii de rezistenta africane ucis in luna aprilie a lui 2010.

Autoritatile nu au confirmat inca veridicitatea fotografiei, insa sunt pe urmele barbatului. Deocamdata nu se stie daca copilul culcat la pamant este viu sau mort, sau daca totul este doar o regie macabra.

De luat in seama la un astfel de caz, dar si in altele asemanatoare, este tocmai faptul ca politia ii poate urmari si pe cei care au avut cunostinta de aceasta imagine si nu au facut o sesizare.

Fotografia a fost postata inca de pe 24 iunie 2010, dar a trecut mai bine de un an pana sa fie observata de autoritati, in contextul in care nimeni nu s-a plans de existenta ei. Comentariile lasate pe pagina acestuia de FB sunt insa impotriva actiunilor acestuia, iar unii dintre ei sustin ca imaginea este trucata.