Vanessa Hudgens a obţinut un ordin de restricţie împotriva unui fan nebun

Apropo.ro / 01.12.2014, 10:14
Vanessa Hudgens a obţinut un ordin de restricţie împotriva unui fan nebun
După seria "The High Schoo Musical", Vanessa Hudgens a făcut tot posibilul să-şi consolideze cariera de succes în cinematografie. Planul i-a reuşit, dacă luăm în considerarea faptul că în ultima vreme a jucat rolul principal în mai multe proiecte independente de la Hollywood. Însă pe partea personală, Vanessa a avut de luptat cu obsesia unui fan, Junior Kobongo, care a terorizat-o timp de câteva luni.
Cei de la TMZ susţin că vedetă a trebuit să facă apel la poliţia americană pentru a-l ţine la distanţă pe fanul care îi trimitea non-stop „e-mailuri de dragoste” condimentate de cuvinte osbcene şi ameninţări la adresa actriţei. „Te iubesc şi vreau să mă căsătoresc cu tine. Scriu scenarii. O să vin la tine şi o să facem dragoste.” 
  
Din cercetările poliţiei a reieşit faptul că Kobongo şi-a rezervat un bilet spre Los Angeles, hotărât să-şi ducă planul la capăt. El a fost arestat în timp ce se plimba pe strada pe care locuieşte Vanessa, astfel încât un judecător a emis un ordin de restricţie împotriva lui Kobongo care trebuie să stea  tot timpul departe de Vanesa, sora ei şi prietenul acesteia.