Vanessa Paradis este noua imagine Miu Miu

Apropo.ro / 16.05.2008, 11:52
Vanessa Paradis este noua imagine Miu Miu
Vanessa Pardis a semnat cu Miu Miu pentru a promova colectia toamna-iarna

Vanessa Pardis a semnat cu Miu Miu pentru a promova colectia toamna-iarna.

Cum celebrul brand reprezinta intruchiparea elegantei iar Vanessa are un stil hippie- romantic aceasta fuziune va fi destul de interesanta.

Colectia primavara-vara 2008 Miu-Miu a fost reprezentata de Kirsten Dunst dar circula zvonuri conform carora brandul a renuntat la serviciile acesteia deoarece imaginea actritei a fost afectata de problemele personale. Dupa ce s-a despartit de Johnny Borrel, Dunst s-a internat in acelasi centru de reabilitare in care a fost si Lindsay Lohan, in Utah.

Imaginile de promovare cu noua ambasadoare Miu Miu vor fi realizate de fotografii Mert Alas si Marcus Piggott, aceiasi care au lucrat si cu Kirsten Dunst.

Cu toate ca nu a avut nici un contract semnat cu cei de la Chanel, numele sotiei lui Johnny Depp a fost adesea asociat cu celebrul brand, aceasta fiind vazuta de foarte multe ori purtand tinute de la Chanel, mai ales la evenimentele mondene importante.

Miu Miu este o linie pret a porter de la Prada cunoscuta pentru eleganta, calitatea materialelor si pretul convenabil in comparatie cu celelalte produse Prada.

Cireste mai multe in "Vanessa Paradis va fi imaginea celebrului brand Miu Miu" pe acasatv.ro.