Vanessa Paradis nu crede în ideea de „suflete pereche”

Apropo.ro / 10.05.2012, 09:46
Vanessa Paradis nu crede în ideea de
Vanessa Paradis, iubita actorului Johnny Depp, nu crede că există suflete pereche pe această lume.

Cântăreața și actrița Vanessa Paradis are o relație de 14 ani cu actorul Johnny Depp, dar nu s-au și căsătorit. Franțuzoiaca are o problemă cu expresia „suflet pereche”, considerând că acest concept îi face pe oameni să aibă senzația că au ajuns într-un punct final.

Am o problemă cu termenul «suflet pereche», mă sperie teribil de mult. Este o declarație atât de puternică, seamănă cu un contract nupțial. Cred în iubire și vreau să cred că ea durează pentru totdeauna. Însă sunt un om ca toți ceilalți, trebuie să trăiești fiecare zi una după cealaltă și nu știi niciodată ce îți va aduce ziua următoare. Tot ce poți să faci este să speri, să iubești și să trăiești”, a declarat artista franceză.

„Atunci când spui «acest om este sufletul meu pereche» sună de parcă ai spune: «Ei bine, aici s-a terminat totul»”, a adăugat Vanessa Paradis.

Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, și Johnny Depp, în vârstă de 48 de ani, sunt părinții a doi copii – Lily-Rose, în vârstă de 12 ani, și Jason Jack Christopher, în vârstă de 10 ani.

Citește mai multe detalii despre Vanessa Paradis nu crede că există „suflete pereche”, pe Mediafax.ro