“Vanessa”, primul single al proiectului Havana

De: Cătălina Matei / 25.07.2014, 08:00
“Vanessa”, primul single al proiectului Havana
Dacă în urmă cu câteva luni ne cântă, alături de CRBL, despre “Culoarea ta”, Nadir lansează “Vanessa” - primul single al proiectului Havana, alături de producătorii Vanotek şi Sorin Seniuc.

Deşi primele sale piese au versuri în limba romană şi engleză, de data aceasta, „Vanessa” are un iz exotic, refrenul în limba spaniolă este o premieră pentru Nadir, artistul originar din Libia.
 

„Ne cunoaştem de ceva vreme, am colaborat pentru mai multe piese şi din vorbă în vorbă, Vanotek mi-a arătat proiectul „Vanessa”, de care m-am îndrăgostit la prima audiţie. Au urmat multe schimbări şi multe ore în studio până a ieşit varianta finală”, mărturiseşte Nadir.

Piesa este compusă de către cunoscuţii producători Vanotek şi Sorin Seniuc, iar versurile frumoasei „Vanessa” sunt semnate de către Nadir şi Lexi.

„Am încercat să facem o piesă simplă, fredonabila, cu orchestraţie uşoară şi balansata, pentru un public mai larg. Aveam de multă vreme în cap linia asta, dar încă nu ştiam cui i se potriveşte. Nu ne venea să o dăm aşa, oricui, pe frumoasă “Vanessa”, dar iată că s-a calificat Nadir. A fost, cumva, dragoste la prima vedere, o potriveală instantanee intre Nadir şi Vanessa”, declară producătorii piesei, Vanotek şi Sorin.

Videoclipul, în regia lui Slava Sârbu, a fost filmat pe plajă de la Vadu, la malul Mării Negre. Cu o poveste simplă, estivala, Nadir şi Vanessa ne introduc în mirajul jocului erotic, al comunicării non-verbale, senzuale şi tensionate. Atracţia dintre cele două personaje se concretizează într-un tablou universal al ritualului de cucerire.