Vanghelie asteapta 20.000 de romani la Vanghelionul din acest an

Apropo.ro / 29.11.2011, 13:44
Vanghelie asteapta 20.000 de romani la Vanghelionul din acest an
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat vineri, la Bruxelles, ca, anul acesta, va organiza la Romexpo, un revelion in mai multe pavilioane, si ca asteapta 20.000 de participanti.

Edilul Sectorului 5 a precizat ca vor fi organizate simultan mai multe programe, atat pentru tineri, cat si pentru seniori.

Motivul pentru care anul trecut nu a fost organizat celebrul Vanghelion a fost criza, potrivit lui Vanghelie, care a adaugat ca anul acesta va organiza revelionul pentru ca „Guvernul toaca banii pe prostii” iar romanii trebuie sa se simta bine.

„Anul trecut, din cauza crizei, nu am mai organizat, ca sa nu se dea interpretari gresite. Dar uitandu-ma acum la ce a facut Guvernul, am constatat ca se toaca bani pe tot felul de prostii. Si eu cred ca romanii se pot simti bine. Pe mine m-a criticat intotdeauna o parte a politicienilor romani care de obicei sunt fie pe la Bruxelles, pe la Monte Carlo, sau prin republici bananiere. Daca fiecare dintre ei ar lua cu el zece romani, lucrurile s-ar schimba in Romania”, a spus Vanghelie.