Vara aceasta moda se îmbină perfect cu hair styling-ul

Apropo.ro / 27.05.2014, 14:13
Vara aceasta moda se îmbină perfect cu hair styling-ul
Vara anului 2014 promovează un look complet rezultat din combinaţia dintre modă şi hair styling.

Sezonul cald al acestui an este marcat de un accesoriu fashion inedit realizat de label.m în colaborare cu faimosul designer britanic Giles Deacon. Recunoscut pentru stilul jucăuş, care face diferenţa, acesta a creat o pereche de ochelari chic care reflectă trendurile sezonului cald.

Giles Deacon este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi designeri britanici şi are o experienţă semnificativă în domeniul fashion-ului. După ce a trecut prin atelierele prestigioaselor case de modă Louis Vuitton, Bottega Veneta şi Gucci, Giles Deacon şi-a ales propriul drum şi a început diverse colaborări cu branduri prestigioase.

Sponsor oficial la London Fashion Week de 16 ani, Label.m s-a aliat din nou cu renumitul icon al modei britanice şi împreună au creat noii ochelari de soare label.m cu un design care nu poate trece neobservat. Colaborarea cu Giles Deacon se află deja la a şaptea ediţie, iar anul acesta este celebrată prin acest accesoriu care vine să completeze promoţiile de vară label.m.

Ochelarii sunt speciali pentru că pot fi purtaţi indiferent de vârstă şi conferă întotdeauna un look de invidiat. Accentele de stil au fost proiectate într-o nuanţă de maro cald, cu un accent de culoare roz pastel. Ochelarii se află într-o husă transparentă imprimată în mod original de Giles Deacon, iar vara aceasta sunt disponibili împreună cu pachetele speciale label.m aflate la ofertă. PuteţI achiziţiona produsele pentru îngrijirea părului alături de accesoriul perfect pentru un look modern de pe www.luxbeauty.ro.