Vara asta, Corina este hippie!

Apropo.ro / 17.08.2013, 09:00
Vara asta, Corina este hippie!
În cel mai nou clip, “Roata se întoarce”, Corina a ales să adopte stilul anilor ’60, mai precis stilul hippie. Din clip nu au lipsit cursele cu maşini retro, petrecerile în hambar, iar în privinţa ţinutelor artista a fost la fel de nonconformistă. Despre viaţa personală, ce sporturi adoră să practice împreună cu băieţelul ei de doar 4 anişori, dar şi la ce proiecte noi lucrează ne spune chiar ea în rândurile de mai jos.

Nu de mult ai lansat clipul “Roata se întoarce”. Cu cine ai colaborat pentru acest single? Cum a fost la filmări?

Piesa a fost creată astă iarnă. Când îţi poţi dori mai mult un cocktail de vară decât atunci când ninge excesiv?! Aşa că am reţeta, e simplă – energie pozitivă, beat-uri dance moderne, o temă populară românească plină de arome şi – hitul este servit! Pentru clip am reuşit să alergăm în nu mai puţin de 22 de ore între 3 locaţii din 3 oraşe diferite: Bucureşti, Călugăreni şi Buftea. Curse cu maşini retro, petreceri în hambar cu oameni frumoşi şi dragi, scootere cool. Totul a fost atât de palpitant încât nici nu am simţit cum a trecut tot acest timp.

Crezi în zicala “roata se întoarce”? Ai avut o astfel de experienţă?

Mama mea m-a învăţat că “roata se întoarce” mereu. Ea mi-a spus că niciodată să nu îmi murdăresc sufletul, mintea sau trupul cu răzbunări sau gânduri negre, pentru că lucrurile au un mod al lor de a tinde mereu spre echilibru. Minciunile ies la suprafaţă, oricât de bine deghizate ar fi, răutăţile se întorc de la sine asupra celor care le-au făcut, iar dragul e mereu răsplătit cu zâmbete.

Pentru această vară ai ales să ai un look hippie. Ce îţi place cel mai mult de când ai făcut această schimbare?

E un stil a cărui filosofie este – Fii liber! Deci îmi place că pot fi naturală şi jucăuşă nu trebuie să îmi chinui părul, faţa sau corpul ca să respect cerinţele statutului de ‘vedetă’. Tot ce trebuie să fac e să fiu relaxată şi fericită. Stilul hippie vorbeşte prin elementele lui de puterea de a iubi, de libertate de expresie, de individualitate, iar eu cred că astea sunt atributele unei femei puternice. 

După colaborarea cu Pacha Man cu cine ţi-ar plăcea să cânţi şi nu ai făcut-o încă?

Un vis împlinit ar fi să cânt cu Robyn, artista suedeză care prin stilul ei ingenuu şi jucăuş m-a cucerit încă de la lansarea primelor singleuri.

La ce proiecte noi mai lucrezi?

Acum pregătesc un nou album de studio care va conţine atât hiturile ultimilor ani, de la “A ta” şi “Pernele moi” la “No Sleepin” şi “Munky Funky” dar şi câteva surprize.

Ce mai face băieţelul tău Robin? Ce vă place să faceţi atunci când sunteţi împreună?

Cred că cel mai frumos lucru e că ne place orice atunci când suntem împreună. Gătim, ieşim cu bicicleta sau cu placa, mergem în vacanţe împreună, ne place să pictăm sau să mergem la înnot – absolut orice activitate devine minunată când sunt cu el.

Ce te inspiră şi ce te face fericită?

Iubirea este aceea care îmi oferă garanţia fericirii. Am fost norocoasă să fiu mereu înconjurată de oameni dragi alături de care m-am putut deconecta şi relaxa.

 Aţi fost deja în vacanţă? Dacă nu, unde veţi pleca?

Am fost în Grecia câteva zile, dar eu a trebuit să vin şi să plec pentru că aveam concerte atât în ţară cât şi în ţara vecină, Turcia. Următoarea vacanţă va fi la anul, la munte, unde mă dau cu placa.