Vara asta fii in tendinte! Poarta palarie! (Poze)

Apropo.ro / 29.07.2009, 11:00
Inca din vara lui 2008 s-a dat startul la sezonul palariilor. Aceste accesorii ofera o nota aparte tinutei tale.

Inca din vara lui 2008 s-a dat startul la sezonul palariilor. Aceste accesorii te protejeaza si impotriva razelor solare, dar ofera si o nota aparte tinutei tale. In plus, nicio vacanta fara palarie!

Nu exista un moment anume potrivit sa porti o palarie, insa si locatia trebuie sa fie una adevata, cat de cat. Atunci cand mergi la cumparaturi sau la piata, palaria poate fi un accesoriu de care te poti lipsi.

Alege o palarie in functie de vestimentatia ta, de tipul fetei, ceea ce inseamna ca atunci cand pleci de acasa ar trebui sa mai arunci un ochi in garderoba ta, iar la magazin sa incerci cat mai multe modele, pana cand o vei gasi pe cea potrivita.

Nu uita nici de celelalte accesorii de acasa, precum cerceii, bratarile sau margelele. Asortate cu palaria trebuie sa alcatuiasca un tot vizibil placut, de bun gust. Aceasta poate fi un plus al personalitatii tale.

Nici vedetele nu ocolesc acest accesoriu sic

     
     
     
     

 

Stii cum se alege si cum se poarta o palarie?

1. Alege-o pe cea care iti incadreaza bine chipul si care se potriveste culorii pielii tale. De exemplu, o persoana care are fata ovala nu ar trebui sa poarte o palarie foarte inalta, insa la o fata rotunda va da bine.

2. Majoritatea palariilor dau mai bine atunci cand ai parul prins la spate sau cand il lasi liber si peste urechi. Cel mai simplu mod de a face asta este acela sa iti aranjezi parul ca si cand nu ai purta o palarie.

3. Marimea palariei conteaza. Aceasta nu ar trebui sa treaca de urechi sau sa se miste pe cap de fiecare data cand faci vreo miscare. Nu trebuie nici sa te stranga si sa iti lase urme pe frunte sau deasupra urechilor.

4. Palariile de soare trebuiesc purtate deasupra sprancenelor, cat sa protejeze fata de soare.

5. Asorteaza palaria cu vestimentatia.

6. Decoreaza-ti palaria. Iti poti cumpara o palarie simpla, la care sa adaugi fie o banda colorata deasupra borului, fie orice alt accesoriu care se potriveste si iti place.

7. Alege palaria potrivita pentru locurile in care mergi. Palariile de soare sau cele tip western te protejeaza de ultraviolete, dar nu sunt un accesoriu potrivit daca mergi la un concert sau la un film. Ceilalti din spate cu siguranta ca vor striga la tine sau se vor ridica in picioare.

Si marii designeri dau o mare atentie palariilor

   
   
   

Â