Vara asta, racoreste-te la terasa Embassy!

De: Dragos Tanase / 19.05.2009, 16:33
Recent, s-a redeschis in centrul Bucurestiului o terasa care vine in intampinarea celui mai canicular anotimp: Embassy!

Nici nu a inceput bine primavara, ca am si inceput sa simtim din plin caldura, de zilele acestea, care ne duce cu gandul la vara ce urmeaza si la locurile unde o sa ne racorim!

Pe langa cele cu apa, la mare sau la strand, o solutie optima pentru locuitorii de la oras raman terasele, acolo unde bauturile racoritoare, fie ele alcoolice sau nu, te ajuta sa combati canicula amplificata si de betonul urban.

Bucurestenii au noroc, pentru ca, recent, s-a redeschis un astfel de loc, chiar in centrul orasului: terasa clubului Embassy, din Piata Lahovary nr. 8! (zona Piata Romana)

Este locatia perfecta, care tine si de foame si de sete, pentru ca pe langa o gama larga de bauturi, exista si o lista mare de meniuri interesante si oferte speciale.

Vezi o GALERIE FOTO cu terasa Embassy Club

Terasa Embassy

Zilnic, intre orele 10:00-16:00, ai parte de "food happy hours", ceea ce inseamna ca beneficiezi de o reducere de 30% pentru orice produs din meniul bucatariei.

Supa zilei "London Club", sandwich-ul Embassy, taliata aromatica de vita cu rucola, rosii cherry si orez salbatic, salata cu ciuperci marinate si vita picanta sau tiramisu cu fructe de padure sunt doar cateva propuneri din meniul terasei Embassy!

Vara asta, hraneste-te si racoreste-te la terasa Club Embassy! Rezervari pe: www.embassy-club.ro!

Foto: Cosmin Bararu

Terasa Embassy