Vara lu’ Sara şi-a ales marea cîştigătoare

Apropo.ro / 03.08.2009, 00:00
Vara lu’ Sara şi-a ales marea cîştigătoare
După ce, timp de o săptămînă, cele patru finaliste ale concursului realizat de MTV şi ProFM au trecut printr-o serie de probe de foc, Claudiu Sara şi-a desemnat sîmbătă, 1 august, marea cîştigătoare.

Norocoasa a plecat chiar în aceeaşi seară împreună cu DJ-ul ProFM într-o vacanţă exotică de şapte zile la Mallorca. Telespectatorii MTV le-au putut urmări zilnic pe Ioana, Mihaela, Anişoara şi Iunia, de la 08.00 şi de la 21.00, în timp ce ascultătorii ProFM au avut ocazia să afle noutăţi picante despre finaliste în fiecare dimineaţă.

După o săptămînă petrecută pe litoralul românesc, timp în care, alături de cele trei finaliste, a îndeplinit o serie de probe incendiare, tînăra a reuşit să-l impresioneze pe Claudiu şi să cîştige marele premiu. Mai întîi în rolul de Cenuşăreasă, apoi în postura de specialistă în masaje erotice sau nevoită să îşi vîndă sutienul pe plajă, cîştigătoarea şi-a dovedit de fiecare dată talentul şi l-a dat pe spate pe DJ-ul ProFM.

La ”Vara lu’ Sara”, toată lumea a avut de cîştigat. La săptămîna de bronz şi distracţie la mare s-a adăugat un premiu de 1000 de euro zilnic, obţinut în funcţie de curajul şi inventivitatea de care au dat dovadă concu­ren­tele în realizarea probelor.