Văru’ Săndel: ”Părinţii mei m-au părăsit de tânăr. Am crezut că s-a sfârşit viaţa”

De: Cristiana Trifu / 15.01.2018, 11:44
Văru’ Săndel: ”Părinţii mei m-au părăsit de tânăr. Am crezut că s-a sfârşit viaţa”
Îndrăgitul artist Sandu Pop, cunoscut de public drept ”Văru’ Săndel”, este invitatul Oanei Turcu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, unde vorbeşte deschis atât despre lucrurile frumoase din viaţa lui, cât şi despre cele dureroase.

Văru’ Săndel susţine că în ultimii ani şi-a făcut un obicei din a petrece sărbătorile alături de familia sa şi preferă să refuze ofertele de spectacole, de Crăciun şi Revelion.

”Eu în luna decembrie nu sunt pe niciun afiş. Eu de Crăciun şi de Revelion nu merg la spectacole, vreau să fiu alături de familie”, spune Sandu Pop.
Mereu pus pe şotii, artistul mărturiseşte că a trăit momente extrem de grele în momentul în care şi-a pierdut părinţii, însă a reuşit să treacă peste acestea devenind mai puternic şi mai conştient de importanţa vieţii.

”Părinţii mei m-au părăsit de tânăr. Acum 14 ani mama şi acum 15 ani tata. Am crezut ca s-a sfârşit viaţa. Uşor, uşor mi-am revenit. Tocmai pentru că am pierdut persoane dragi şi am văzut ce înseamnă viaţa cu bune şi cu rele,  am ales să fie cu bune”, mai spune Sandu Pop.