Varya Akulova, cea mai puternică femeie din lume (Poze)

Apropo.ro / 23.05.2013, 13:30
Pentru Varya să ridice în spinare trei bărbați odată nu este o problemă, pentru că poate și mai mult!

Varya Akulova din Ucraina, 20 de ani, are două recorduri mondiale la categoria „cea mai puternică femeie din lume”. Poate ridica de până la patru ori greutatea ei, fără a i se părea că depune vreun efort.

GALERIE FOTO

varya

Încă din adolescență, părinții au observat că fiica lor are abilități fizice peste media celor de aceeași vârstă. A început prin a face acrobații de circ împreună cu familia sa. La 4 ani era capabilă să ridice deja greutăți mari și să execute mișcări pe care și adulții le-ar considera dificile. Nu se juca cu păpușile ci prefera să se antreneze pentru a deveni și mai puternică.

varya

Varya a moștenit puterea cu care familia ei este cunoscută peste tot în lume. Chiar și predecesorii săi făceau numere speciale pentru Ecaterina a-II-a a Rusiei.

Când a împlinit 6 ani, Varya nu avea nicio problemă în a-și ridica în brațe tatăl, în timp ce mai ținea și ceva greutăți în mâini.

La 12 ani, micuța artistă își putea ridica în brațe ambii părinți, plus alte greutăți în mâini.

varya

Primul Record Mondial l-a stabilit în anul 2000 când a ridicat 100 de kilograme, pe când ea cântărea doar 40, iar în 2006 a reușit să ridice 300 de kilograme. Nu folosește suplimente, ci cheia succesului este reprezentată de zile întregi de antrenamente.

În ciuda faptului că are o putere mai mare decât a unui bărbat, Varya și-a păstrat feminitatea și senzualitatea.