Vasile Avram: „Arbitrul Craciunescu nu mi-a placut niciodata”

Apropo.ro / 18.08.2009, 14:29
Vasile Avram:
Invitat la videochat-ul moderat de Stefan Beldie si Daniel Marton, Vasile Avram a explicat culisele diferendului avut cu Ion Craciunescu.

Invitat la videochat-ul SportLaMinut.ro, moderat de Stefan Beldie si Daniel Marton, Vasile Avram a explicat culisele diferendului avut cu Ion Craciunescu.

Avram a dezvaluit si faptul ca nu l-a considerat niciodata un bun arbitru pe Ion Craciunescu, chiar daca acesta a avut performante pe plan international, fiind singurul arbitru roman care a condus o finala de Liga Campionilor.

Nu am intrat in conflict cu Craciunescu, el a intrat cu mine. Doar daca consider ca sunt atacat, atunci ripostez, au fost neconcordante intre RODA si Statutul Federatiei Romane de Fotbal. Cu Ion Craciunescu nu sunt prieten, dar ne respectam. Ion a fost promovat de Ioanitoaia ca specialist in arbitraj, invitandu-l mereu la emisiunile sale. Parerile sale au fost intotdeauna considerate corecte, nimeni neincercand sa il contrazica din diferite motive. Eu consider ca am capacitatea atat profesionala cat si manageriala sa pot emite o parere, chiar daca este diferita de a lui Craciunescu. Eu am avut curajul sa imi spun punctul de vedere, chiar daca era diferit de cel al dansului. Craciunescu nu mi-a placut niciodata ca arbitru, dar a avut performante pe plan extern. Nu mi-a placut pentru ca era un arbitru rigid, parca avea ochelari de cal, aplica doar litera regulamentului”

Mai multe detalii despre declaratiile lui Vasile Avram, pe SportLaMinut.ro

 

Foto: Cosmin Bararu