Vasile Avram si Sorin Terbea su fost retinuti de DNA pentru coruptie!

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 25.09.2011, 12:00
Vasile Avram si Sorin Terbea su fost retinuti de DNA pentru coruptie!
Avram si Terbea au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand ca azi sa fie prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

Presedintele CCA Vasile Avram si Sorin Terbea, apropiat al clubului FCM Targu Mures, au fost retinuti, ieri, 24 de ore de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie, primul fiind cercetat pentru luare de mita, iar omul de afaceri pentru dare de mita, informeaza DNA intr-un comunicat.

Sorin Terbea

Sorin Terbea

Potrivit DNA, din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale, intocmita de procurori, a rezultat ca la data de 21 mai 2011, Vasile Avram, supervizor la meciul FCM Targu Mures – Universitatea Cluj, din ultima etapa a campionatului trecut, a primit de la Terbea, prin intermediari, suma de 19.000 de euro , in scopul delegarii unor arbitri agreati de formatia muresana in sezonul 2011/2012.

„In aceeasi imprejurare si in acelasi scop, inculpatul Avram Vasile a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucuresti-Tirgu-Mures si retur, folos oferit de Terbea Sorin Ioan”, se mai arata in comunicat.

Citeste mai multe despre Vasile Avram si Sorin Terbea, pe Mediafax.ro!